Ксенія 💫

Улюблений пінцет, якому вже 7 років 🙈і він як новий.

Улюблений пінцет, якому вже 7 років 🙈і він як новий.

Вітаю, красуні 💐!

Сьогодні про девайс, який впевнена є у кожної, але не у кожної він вдалим може бути.

Я хочу розповісти про свій, який було куплено тут, на MakeUp ще в далекому 2016 році, тобто моєму пінцету не багато не мало, а вже 7 рочків 🥳 (щоб не бути голослівною скрін покупки).

Отже, це пінцет скошений «хвиля-хвиля» (Classic) від українського виробника Staleks .

Матеріал: нержавіюча сталь. Матове покриття.

Форма кромок: широка скошена.

Що є особливістю цього пінцету - так це ручна заточка вільного краю, тобто кромки, що дозволяє максимально щільно змикатися йому.

Модель вказана на той момент як П-12,хоча зараз на фото сайту інша градуїровка.

По обидві сторони пінцету нанесене акуратне гравірування - назва бренду та модель/артикул.

Розміри мого пінцету додаю: його довжина 9, 3см, довжина самої кромки майже 4 мл (ближче до 3,5). Лезо скошене, широке та дуже гостре. Перший час, я зізнатися, звикала до такої гостроти, бо дуже незвично було в порівнянні з моїми попередніми інструментами. Краї не закруглені і я спочатку сама себе щіпала 🙈, але досить швидко звикла що до чого і вже не було ніякої незручності у використанні.

Я і тоді брала по відгукам і цю модель дуже рекомендували. І я ні на мить досі не жалкую про це.

По-перше, справді дуже вдала форма виробу у вигляді хвилі. Тільки порівнявши з рівними, якими користувалася раніше, я зрозуміла різницю тактильно і як цей щільно тримається та не ковзає в руці, при цьому ти тримаєш його легко, не здавивши всі свої пальці.

По-друге, сам матеріал. Ви тільки погляньте - йому 7 років і на ньому жодної царапинки і покоцаних моментів. Ні, він не лежить в мене без діла, я постійно його використовую. Але зазначу, що бережу його в рідному чохлі весь час.

По-третє, він не заважкий і прекрасно підхоплює кожну волосинку. В мене брови світлі і багато "непомітних" волосин та досить тонюсіньких по типу як пушок. З ним можна прибрати абсолютно все. А ще, пінцет "хвиля" не обламує і не обриває волосок, не залишаючи чорних цяток на шкірі. Кромка ідеально підхоплює як довгу волосинку, так і коротенькі "пеньочки". Та що там казати.. я ним декілька разів діставала колючки з пальчиків моїх маленьких доньок.

Ніяких нарікань на працю цього девайсу в мене немає. Він, як і перші місяці, виглядає стильно, охайно та досить гострий. Можливо, не настільки гострий або ж я просто до нього звикла, що не помічаю вже цього.

Одна з моїх вдалих улюблених покупок перевірена роками ❤️

Про ще одні якісні інструменти від Staleks, що використовую вдома, я писала в цьому дописі

https://club.makeup.com.ua/post/14360/.

Дякую, що завітали.

З повагою, Ксенія ✨