SomovaFM

Montale Vanilla Cake: чи все ж таки сталася дружба?

Montale Vanilla Cake: чи все ж таки сталася дружба?

Настав час розписати свої відчуття від цих парфумів. Алінка дуже ризикувала, відправляючи мені аромат Montale, точніше ризикувала я 😄 Бо раніше вже вкушала декілька їх ароматів і мені вони категорично не сподобались, вони мене душили, а кашель не покидав цілий день. Але хто не ризикує, той не пізнає нового.

Montale Vanilla Cake: чи все ж таки сталася дружба?

Початкова нота: Мигдаль, Молоко

Нота серця: Карамель

Кінцева нота: Безе, Мадагаскарська ваніль

З першим же пшиком відчула якусь неприємнe горіхову ноту в перемішку з тижневими шкарпетками. Ось як мені відкрились початкові ноти мигдалю з молоком.

Хвилин через 5-7 аромат заспокоюється на шкірі і початкові ноти уходять на задній план. А в гру вступає солодкувата карамельно-ванільна нота. Аромат не сильно приторний, здавалося б з такими базовими нотами він має піднімати рівень цукру в крові. Гадаю це так перші жорсткі акорди балансують з наступними солодкими нотами, повністю не покидаючи цю симфонію, а злегка граючи на фоні.

Достатньо лише пережити перші хвилини і в результаті аромат відкриється вершковим, густим та теплим.

Аромат на холодну пору однозначно, пару маленьких пшиків цілком достатньо аби його розсмакувати.

Не скажу що він гучний, якогось шлейфу не почула. Та і стійкість мене здивувала, точніше її відсутність, так десь до 4 годин максимум на шкірі він тримається, але далі все. Навіть якщо занюхувати ту зону, куди був нанесен пшик - його майже не відчутно.

Хоч довгий час я озивалась про парфуми Montale не добрим словом. Але то просто знайомство почалось не з тих ароматів. Vanilla Cake цілком має місце бути. Мені порадили ще парочку ароматів, на які навіть не звертала увагу, тому планую затестити їх також.