Олена Романюк

Тонер Beauty Jar "Baby Face" Youth-Boosting Toner.

Тонер Beauty Jar "Baby Face"  Youth-Boosting Toner.
Тонер Beauty Jar "Baby Face"  Youth-Boosting Toner.

Бренд Beauty Jar я випадково знайшла ще минулого року на сторінках MakeUp, коли шукала тонер. З того моменту, я купила, не пам'ятаю скільки пляшечок тонеру, спробувавши усі варіанти від Beauty Jar.

Мій улюбленець на будь-яку пору року, це Baby Face з екстрактом центелли азіатської та дикої троянди, який обіцяє нам продовження молодості шкіри.

Як сміється моя донька, чому тонер Baby Face для мене, бо дитяче обличчя має вона 😁. Бо мама теж хоче ще собі продовжити молодість 😅, але, дозволяю користуватися їй теж, бо склад дозволяє + після вмивання гелем CeraVe, зайве зволоження не завадить.

Склад тонеру: вода, гліцерин, екстракт троянди, екстракт центелли, оливкова олія (її водорозчинна похідна, яка повністю зберігає цінність та користь), гідролізований коллаген, бетаїн, парфумерна композиція, "зелений" консервант Benzyl Alcohol, лимонна кислота, луги.

Виробник вказує, що його продукція "Hand made" та на 97 % складається з натупальних компонентів.

Пляшечка, звісно, маленька, всього 80 мл, такий собі travel-варіант. Кришечка зручна, але інколи, буває, що забагато виливаєш на ватний диск чи долоні.

Мені вистачає на місяць-півтора використання. Аромат дуже легкий, солодко-трав'янистий, не нав'язливий. Якщо забагато нанести, то шкіра буде липкувата, але, масності чи сухості цей тонер не дає.

Раніше, я просто протирала ним обличчя зранку, після вмивання водою, зараз цей тонер у мене є розчинником для порошку вітаміну С від The Ordinary. Склад нейтральний, дуже добре підходить для цього.

Ну й головне, чому вже цілий рік я його купую?

Все просто, цей тонер для мене ідеальний, добре зволожує, пом'якшує шкіру та готує її до подальшого етапу, або ж співпрацює з вітаміном С 😉

Знаю, що хтось говорить, що можна й без тонерів, але мені комфортно з ним. Я впевнена, що шкіра очищена, зволожена та готова до наступних етапів.

Beauty Jar має ще очищувальний тонер з екстрактом шавлії, його я купую на літо, для мене він на 2-ій позиції та зволожуючий тонер з екстрактом огірка та гіалуроновою кислотою, але він мені ніякий, йому останнє, 3-тє місце у моєму суб'єктивному рейтингу. Тонер з трояндою та центелою, однозначно, перша позиція, стабільний запас на моїй поличці.