Missmili

Daeng Gi Meo Ri Dlae Soo Nourishing Pack

Daeng Gi Meo Ri Dlae Soo Nourishing Pack

У догляді за волоссям я притримуюсь правила-не нашкодь,хоча експерименти я люблю)

Мій догляд включає в себе-шампунь(як правило два-якись прикольний з вау ефектом і для щоденного користування ), бальзам-кондиціонер,маска і незмивний засіб,інколи ще спрей для волосся.

Маски я купую нечасто,бо в середньому використовую їх тільки раз в тиждень,і невеликого обʼєму мені вистачає надовго.

Моя улюблена пів літрова маска від Fanola закінчилась(відгук тут⬇️:)

https://club.makeup.com.ua/post/11595/

Daeng Gi Meo Ri Dlae Soo Nourishing Pack

І на заміну їй я придбала - живильну маску Daeng Gi Meo Ri Dlae Soo Nourishing Pack,до неї,в мене була маска цього бренду з яйцем,і я була від неї в повному захваті,тому сумнівів на рахунок цієї маски не було)

Маска представлена в невеликому об’ємі 200 мл,в стильній чорній баночці в азіатському стилі.

Маска обіцяє глибоке живлення і зволоження волосся,при регулярному використанні допомагає відновити його зсередини,надати блиск та гладкість.

Також в описах на різних сайтах вказано що маска сприятливо діє також на шкіру голови,бореться з випадінням волосся і сприяє його росту.

Water, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Chrysanthemum Boreale Flower Extract,Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethylamine, Glutamic Acid, Beeswax, Fragrance, Thuja Orientalis Leaf Extract, Morus Alba Bark Extract, Houttuynia Cordata Extract, Avocado Oil, Phenoxyethanol, Rehmannia Glutinosa Root Extract, Amodimethicone, PEG-10, Camellia Japonica Seed Oil, Disodium EDTA, Butylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Artemisia Vulgaris Extract, Cetrimonium Chloride, Cyclotetrasiloxane, Panax Ginseng Root Extract, Trideceth-12, Aloe Ferox Leaf Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Coptis Japonica Extract, Pinus Sylvestris Cone Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Calendula Offi Cinalis Extract, Coix Lacryma-Jobi Ma-Yuen Seed Extract, Keratin, Hydrolyzed Keratin, Oxidized Keratin, Rosmarinus Offi Cinalis (Rosemary) Extract, Salvia Offi Cinalis (Sage) Extract.

Екстракт хризантеми-використовується проти випадіння волосся,а також стимулює ріст волосся,має кондиціонуючі властивості

Глутамінова кислота-має помʼякшувальний ефект,надає еластичності волоссю тим самим запобігаючи його пошкодженню.

Екстакт кореню білої шовковиці-має антиоксидантні властивості

Олія авокадо-зволожує та живить волосся,запобігає ламкості і пошкодженню волосся.

Олія японської камелії Цубакі-використовується для живлення і надання гладкості і блиску.

Екстракт полину-використовують у догляді за жирним волоссям,знімає свербіж і зменшує активність сальних залоз.

Екстракт алое-зволожує і утримує вологу

Олія аргани-зволожує та живить волосся по всій довжині,захищає кінчики від посічення і пошкоджень,полегшує розчісування і укладання волосся

Як бачимо у складі маски дуже багато різних корисних олій та екстрактів,радує те,що вони знаходяться не в самому кінці складу.

По консистенції маска густа,нагадує текстуру крем-батера,така ж гладенька,жирненька і приємна,аромат дуже інтенсивний травяний з кислинкою,дещо навʼязливий,наче і норм,а наче і перебір з ароматом

В описі як нею користуватись ,вказано шо необхідно наносити по всій довжині включаючи коріння волосся,я так і не наважилась,наносила тільки на довжину волосся,тримати потрібно 5-10 хв,можна і більше,в залежності від пошкодження волосся .

По ефекту

Плюси:

При змиванні відчувається,що волосся гладке,не заплутане,в мокрому стані-легко розчісується.

Укладається також без проблем,на виході волосся гладеньке і сяюче по всій довжині,не обтяжене,на дотик мʼякеньке.

По мінусам:

Аромат у маски інтенсивний,і волосся ще довго тримає цей аромат-багатьом аромат може не сподобатись і здаватись навʼязливим.

Волосся після маски дуже мʼяке,приємне на дотик,але я бачу що кінчики волосся неслухняні,не лежать акуратно, я ж люблю ефект волосок до волоску,от саме в цій масці мені не вистачило візуалу і дисципліни.

Як в ідеалі виглядає моє волосся з підходящими засобами можна побачити тут⬇️:

https://club.makeup.com.ua/post/21933/

В цілому маска не погана,заявлені ф-ції виконує,але трохи не моє,очікую від маски трохи більше,а саме класний візуал і охайний гладкий вигляд волосся.

Для себе,наврядче придбаю її повторно,а от її сестра з яйцем мені сподобалась більше-від неї якраз і візуал той що треба,і аромат гарний(хоч також доволі інтенсивний).