Діана 😎

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Перший раз виграла в рандомі, неймовірно) Вдячна Makeup club за таку можливість. У тестувальній коробочці були такі подарунки, які я тестувала рівно два тижні:

Незвично великий об'єм порівняно з моїми попередниками. Гель має приємний рожевий відтінок. Невпевнена як пахне гуава, не можу сказати про ідентичність, пахне солодкими цукерками-карамельками, приємний. Судячи з назви є м'ята, її я не відчуваю, ніякого натяку на свіжість. Гель утворює щільну піну, легко змивається та не залишає неприємних відчуттів на шкірі. Сподобався, покупку планую повторити і спробувати інші аромати виробника Tink.

Такої великої бомбочки в мене ще не було, дуже довго розчинялася. Аромат цукерно-карамельний, як і у гелю для душу. Взагалом приємні враження після прийняття ванни, шкіра зволожена і м'яка. Але необхідно сполоснутися під душем після. Неодмінно спробую інші.

Виробник Shelly, який позіціонує себе як виробник професійних засобів для манікюру та педикюру. Це мій перший засіб від Shelly, я вражена. Кращого крему для ніг мене не було! Аромат свіжості, м'яти та евкаліпту. Відчувається у складі олії, гарно живить та допомагає забути про загрубілі п'яти. Планую спробувати інші засоби виробника!

Милий маленький набір з маски, скрабу та бальзаму для губ. Має приємний полуничний аромат. Цікавий як ідея для презенту на свята. Скраб густий, цукровий, буквально тане на губах та добре відлущує. Маска сподобалась найбільше, за 10 хвилин насичує та зволожує шкіру губ ніби після якихось салоних процедур. Бальзам по структурі затвердий, потрібен час щоб він потанув на губах, крихкий, але приємний у використанні, без зайвої жирності. Розчарував механізм у бальзамі, постійно заїдає,  доводиться заштовхувати його після використаня. З мінусів додам, написи на засобах майже стерлися, мені це не принципово, суто чорні теж гарно виглядають. Але все одно, взагалом набір гарний, рекомендую!

До набору входить денний та нічний крем, пробників вистачило рівно на три дні. Запах кремів не дуже приємний, але швидко зникає. Денний крем жирніший та щільніший за нічний, це дивно. Моїй сухій шкірі креми підійшли, в результаті обличчя гарно зволоженнє, ефект мені сподобався. Подразнень чи негативних реакцій креми не викликали. Подумаю над повнорозмірними варіантами.

За повних два тижні маленька баночка шампуню в мене закінчилася повністю,  мила голову я один, інколи два, рази на день. Дозатор виявився достатьо зручним у використанні. Милиться добряче, очищення шкіри голови до скрипу, легко змивається. Аромат мені не сподобався, він лимонно-хімозний, наче фейрі з лимоном для миття посуду. Добре що на волоссі запах не залишається. Ефекту не побачила, та й за такий короткий термін тільки від шампуню безглуздо очікувати вау ефекту проти випадіння волосся. Покупку повторювати не буду, не сподовався аромат.

Задоволена знайомством з новими брендами, дякую Makeup Club за можливість протестувати цей бокс)