wowmom

Знову чудова новинка для губ від L'Oreal, яку я з нетерпінням чекаю в Україні

Знову чудова новинка для губ від L'Oreal, яку я з нетерпінням чекаю в Україні
Знову чудова новинка для губ від L'Oreal, яку я з нетерпінням чекаю в Україні

Привіт, красуні!

Бренд L'Oreal не перестає нас дивувати, випускаючи все нові і нові класні помади. Ось тільки нещодавно я тестувала їх матову помаду у стіку L'Oreal Colour Riche Intense Volume Matte Lipstick, яка має просто шикарну формулу і цікаві віддінки, як на європейському ринку з'явилася новинка - рідка помада L'Oreal Infallible Matte Resistance Liquid Lipstick.

Поки що, офіційного старту продажів в Україні не було, проте її спокійно можна замовити з ЄС.

Насправді, я б може і пропустила цей запуск, але я побачила цю помаду у однієї блогерши в "аналогах люксу", як аналог відтінку від Armani, і... серце забилося часто-часто:-)

Я знаю, що L'Oreal можуть робити класні продукти для губ, тож не вагаючись замовила її, про що ні секунду не жалкую.

Знову чудова новинка для губ від L'Oreal, яку я з нетерпінням чекаю в Україні

Лінійка цих помад налічує дуже красиві і цікаві віддінки, але віддінок, про який сьогодні піде мова називається 230 Shopping Spree.

До речі, для нанесення, виробник зробив таку собі вигнуту лопаточку, якою зручно малювати рівний контур.

Помада має ледь помітну солодку віддушку, проте вона не відчувається ні коли наносиш її, ні коли ходиш з нею цілий день.

Колір флакону, повністю співпадає з віддінком самої помади, що дуже дуже зручно, особливо, якщо вибираєш її в стаціонарному магазині. Та і на сайті, принципі зрозуміло, який віддінок ти отримаєш в результаті.

Помада повністю матова, застигає і дуже добре тримається. Перед нанесенням, губи обов'язково треба підготувати, щоб потім не жалітися, що вона сушить.

Та особливий акцент, я хочу зробити саме на цьому прекрасному віддінку. Він і не червоний, і не бордовий, і не теракотовий, а інколи як бачу, як він видає холодну нотку. Віддінок не занадто яскравий, що робить його абсолютно "носибельним" на кожен день, проте він дуже виразний і привертає увагу.

Це той віддінок, з яким можна зробити мінімальний макіяж очей, потім нанести цю помаду, і виглядати розкішно.

Можливо хтось скаже, що це більш осінній варіант, і можливо воно так і є, проте я з великим задоволенням ношу цю помаду зараз, особливо, коли ліньки сильно фарбуватися.

Дуже вишуканий віддінок, такий собі "повсякденний червоний", який підкорив з першого нанесення.

Чекаю, коли ця помада офіційно з'явиться у нас, щоб протестувати і інші кольори.

Дякую за увагу 😘