Чистикова Дарья

Рідка матова помада Infallible від L'Oreal Paris

Рідка матова помада Infallible від L'Oreal Paris
Рідка матова помада Infallible від L'Oreal Paris
Рідка матова помада Infallible від L'Oreal Paris
Рідка матова помада Infallible від L'Oreal Paris

Ця новиночка L'Oreal Paris Infallible Matte Resistance Liquid Lipstick прийшла мені на тестування, вже не пам'ятаю де я рееструвалась, але у будь-якому випадку рада що мені випала така можливість. Готова поділитися враженнями після декількох днів використання.

Дизайн флакону матовий та витончений, сам флакончик легкий, його колір повністю відповідає відтінку помади. Він вироблений з пластику, виглядає надійним. Кришечка стандартно вікручується, добре та міцно до характерного клацання. Пакування було у брендовану коробочку, а на самiй помадi налiпка по лiнiї вiдкриття.

Обмежувач працює на тверду 4-ку, особисто мені буває забагато продуку, доводиться трохи віджимати. За рахунок того трохи псується вид, не критично.

Аплікатор плюшевий, у формі "краплинки" під кутом. У використанні він виявився дуже зручний, особливо гарно можно промалювати кутки губ якщо набити руку, у мене поки не так спритно це виходить 😔 Аплікатор приємний до губ, не царапає та не дряпє.

Колір помади має назву "Afterwork drink". Він яскраво червоний з нотками глибокого винного відтінку. Помада має насичену і стійку пігментацію, яка додає губам виразності і чарівності.

Цей відтінок ідеально підійде для створення яскравого образу для вечірніх заходів або особливих подій. Він привертає увагу до губ і додає обличчю свіжості та жіночності.

Наноситься помада без попередніх танців з бубном, скрабування чи тяжка артилерія не обов'язкова. Особисто я наносила після нічної маски на ранок і все добре. Але якщо ви реанімуєте губи безпосередньо перед нанесенням помади важливо промакнути їх насухо, інакше помада може лягти нерівно, скотитися чи нормально не висохти. На сухі губи у нормальному стані лягає ідеально👌

При застиганнi дуже важливо ці пару хвилин після нанесення не розмовляти, не сжимати губи, взагалом дати просохнути, це займає буквально одну хвилинку.

У результаті помада Infallible залишає гарний матовий та оксамитовий фініш.

Протягом всього дня я її не відчуваю абсолютно. Ця стійка матова помада з гіалуроновою кислотою в складі, скоріш за все завдяки цьому вона наноситься легко і рівномірно. Відчуття на губах після нанесення - легке, комфортне та приємне, без відчуття сухості, стягнутості чи липкості.

Виробник обіцяє стійкість до 16 годин.

Мені подобається це формулювання маркетологів, адже по факту і 1 година входить і ці рамки 😄

Але якщо казати стосовно стійкості Infallible, вона на рівні, тримається добре. Після контакту з їжею може відбуватися легке знімання помади у слизової. Хоча вона досить стійка, вона все ж таки потребує легкого поправляння після їжі, особливо під час споживання жирних або маслянистих страв. Однак навіть після цього помада залишає на губах часткове покриття кольором. Додала "докази" вище.

Таким чином, хоча стійкість після їжі може не бути ідеальною, помада все ж залишається досить надійною протягом більшості дня.

Можу рекомендувати цю помаду якщо ви женетеся за комфортом та стійкістю, а також шукаєте гарний матовий фініш.

Дякую за увагу ❤️