Oli Seagull

Дуже класна стійка помада L'Oreal Paris Infallible Matte Resistance Liquid Lipstick

Дуже класна стійка помада L'Oreal Paris Infallible Matte Resistance Liquid Lipstick

L'Oreal Paris Infallible Matte Resistance Liquid Lipstick змінила моє ставлення до рідких матових помад.

Моїм губам ніколи не підходив цей продукт. Вони і без того майже постійно сухі, тонкі і будь-яка матова помада робила їх ще гірше ,ніж вони є.

Ця ж приємно вразила і виявилась доволі комфортною!

Футляр матовий, приємний. Колір відповідає кольору продукту зсередини. Це дуже допомагає при виборі відтінку.

Пензлик неймовірно зручної форми!

Плюшевий, трохи вигнутий . Найгострішою стороною можливо майже без проблем промалювати контур не використовуючи додатково олівець.

Колір мене також здивував!

Зізнаюсь, спочатку я злякалась, що це знову червона помада, яких в мене вже повно і якими у повсякденні я користуюсь рідко. Але Shopping Spree виявився досить носибельним не тільки "на свято" навіть при своїй яскравості.

Shopping Spree - це помісь червоного, теракотового і рожевого. Дуже не звичний і цікавий відтінок!

Він одночасно може бути як " на вихід" так і просто на прогулянку, якщо не боїтесь щось яскравіше за нюд, але не наважуєтесь на червоний.

Формула помади густа і ніжна, вона дуже приємно ковзає по губах. Одного проходу вистачає, щоб повністю профарбувати без полосіння. Свої губи я добре зволожила і підготувала перд цим. L'Oreal Paris Infallible Matte Resistance зовсім трохи підкреслила морщинки моїх губ, але не пересушила їх.

Стійкість мені нагадала відому стійку вінілову помаду, це єдина з якою можу порівняти. Після кави вона в мене майже одразу з'їдається на слизовій і залишає відбіток на чашці. Але вище тримається достойно декілька годин і переживає перекус.

Змивається важкувато. На фото спочатку був гідрофільний гель, потім міцелярний гель. Все просто розмазалось. Остаточно я її зняла спецільним ремувером для стійких помад.

В цілому я залишилась задоволена цією помадою. Тим паче маючі багато негативних досвідів до того)

А цей колір- це особисте відкриття для мене.