Anna_feerie

Гель для вмивання проблемної шкіри з порушеним бар'єром Some by mi Snail Truecica Miracle Repair Low

Гель для вмивання проблемної шкіри з порушеним бар'єром Some by mi Snail Truecica Miracle Repair Low
Гель для вмивання проблемної шкіри з порушеним бар'єром Some by mi Snail Truecica Miracle Repair Low

Хочу вам показати своє вечірнє очищення від Some by mi)). Цей гель в мене вже пару місяців, тому я встигла скласти про нього своє враження.

Як завжди, обираю для себе продукти зі слабо кислим Ph (тут це 5,5), щоб підкислювати шкіру та не пошкоджувати і без того багатостраждальний захисний шар)).

Чим же мене привабила саме ця туба, адже є багато аналогів?) І знову, складом: засіб базується на м'яких ПАР, крім того містить центелу, фільтрат муцину равлику, лимонну кислоту, пантенол, ектракти ромашки, шавлії, чайного дерева та кореня піона, комплекс амінокислот та навіть пробіотики!) Насправді, це я ще доволі сильно скоротила, бо там однієї центели 3 форми 😆.

Він прекрасно піниться, тому для очищення обличчя та шиї достатньо невеликої кількості. Засіб пахне солодким лимонадом (ну, або лимончиками з цукром🤩), мені подобається така віддушка, одразу відчувається святковий настрій).

Шкіру очищує добре, не залишаючи шансу залишкам косметики, бруду та себуму. Звісно, що макіяж цим гелем змивати краще не треба, бо для цього існують гідрофільні олії/міцелярна водичка та ін.

Я залишила Some by mi Snail Truecica Miracle Repair Low Ph Gel Cleanser саме на вечірню рутину, адже зранку в мене ніжний кремово-пінний очищувач від Atopalm https://club.makeup.com.ua/post/23092/, а от в кінці дня вже можна додати щось більш очищуюче та при цьому без ефекту Доместосу)).

Завдяки лимонній кислоті та муцину равлика, шкіра трохи освітлюється та (це може бути мінусом, якщо у вас дуже суха шкіра) - злегка підсушується. Це не той ефект, коли сульфатний гель вимиває все до скрипу, скоріше, гарне очищення для тих, хто страждає від жирного блиску та розширених пор.

Мене цілком влаштовує і дія, і економічність використання (а ще той факт, що потихеньку вдається вмовити чоловіка мити обличчя цим гелем🤣, бо він, як і більшість представників сильної статі, може вмитися шампунем, що стік з волосся під час душу))). Тож, якщо ви в пошуку слабокислотного засобу для вмивання (а CosRx нема в наявності або хочеться чогось новенького і не такого запашного)), рекомендую щиро🥰.