falafelka01

Alfaparf. Маска для відновлення волосся

Alfaparf. Маска для відновлення волосся

*Волосся моє: пористе, нефарбоване, непримхливе, шампунь + бальзам з масмаркету і йому окей.

Наскільки довго я не можу використати цю маску демонструє те, що в неї вже встиг змінитись дизайн баночки. Придбала її, ну давайте бути відвертими, через приємний запах (так це дуже розумно, але з пробника і ефект наче був нормальним). Використовується економно і добре розподіляється по волоссю за рахунок рідкої текстури, на цьому з плюсів все.

Намагалась використовувати будь якими методами, подовше, поменше, результат однаковий:

1. Дуже добре від неї треба промивати волосся, сильно теплою водою, салонний догляд не хоче покидати так просто голову (тут справа не в кількості, я наношу не багато і тільки на довжину);

2. Ефект є, він невеликий, але наче волосся м'якше, та разом з ефектом приходить обтяження волосся, 0 об'єму, і голову доводиться мити швидше, вона буквально стає брудною через півдня.

Висновки наступні: якщо немає критичних проблем з волоссям ця маска не дуже то і потрібна, зважаючи на великий вибір засобів в цій ціновій категорії є набагато цікавіші формули. Припускаю що людям з ламким, пошкодженим волоссям може сподобатись, в позитивних відгуках часто зустрічається саме такий опис.