Hrystja_

Порожні мініатюрки…

Порожні мініатюрки…

Для мене описувати парфуми- це найгірше, що може бути🤦‍♀️. А ще, мені дуже важко підібрати парфуми... Звичайно, є такі, які з першого "нюху " захоплюють, і ти розумієш, що це вони. Для мене такими стали Dior pure poison, і тепер ще одні. Є й такі, які понюхавши...розумієш, що то зовсім не твоє. А є й третій вид...найпідступніші🤣 спочатку ніби вони класні, подобаються... проходить 1-2 години...і тебе просто починає від них нудити в шалено боліти голова ( така любов сталася в мене з Attar collection ). Одним словом, я вже переконалася, що східні парфуми- то не моє.

Отже:

Comex зелений чай і бавовна. Зелений чай більше підійде на весну- літо, бавовна- освнь- зима. Зелений чай більш свіжіші, бавовна більш пудрова...дуже нагадує мені запах дитячої присипки. Мені сподобались обидва аромати, мені було комфортно з ними. Єдине, що вони не дуже стійкі - 2-3 години. Але тут і ціна відповідна.

Порожні мініатюрки…

1). Gucci flora. Тут верхні нотки жасмину, потім фрукти. От ті фрукти для мене були лишніми😅. Я дуже люблю жасмин...це прямо мій аромат. А тут вони мені спочатку класні, а потім шлейф важкості.

2) Killian Parise princess. Спочатку відчувається класний солодкий аромат... типу зефір, цукерки, потім переходить в ваніль...щось типу того. Загалом могли би бути...але я їх постійно відчувала...вони занадто солодкі для мене. Для зими ідеально. Але ціна😳.

3). Gucchi bloom. Дуже класні. Тут жасмин і нічого лишнього🤣. Є ще тубероза. Колись точно такі парфуми були в Avon ( тільки ніяк не можу згадати назву). Це насичений квітковий аромат, але, як не дивно, мені з ним комфортно.

4). Gucchi guilty pour femme. Цей аромат покорив моє ❤️. Знаю точно, що куплю повномірку. Для мене він ідеальний. Верхні ноти- мандарин і бергамот ( я, до речі, його люблю так само, як жасмин), нижні ноти- фіалка, троянда, гвоздика. Вони дуже класно розкриваються на тілі. Через годину я не відчуваю запаху, але він точно є, бо відчувають інші. Вони дуже стійкі. До речі, вже ввечері їх на тілі починаю відчувати знов. Кажуть, якщо парфуми не відчуваєш- то вони підходять тобі ідеально. Це точно про мене.