Тетяна Гу

MaIDi. Знайомство з українським брендом космецевтики. Дубль 2

MaIDi. Знайомство з українським брендом космецевтики.  Дубль 2
MaIDi. Знайомство з українським брендом космецевтики.  Дубль 2

На хвилі позитивного враження від очищуючого муса, додала до рутини тонер цого ж бренду - MyIDi H2ydrO Balance Toner. Це інша лінія для догляду з акцентом на зволоження. І ось тут мене чекала несподіванка.

По-перше, засіб доволі ароматизований. Прям занадто для мене. Запах приємний, але занадто інтенсивний, більше пасуючий засобам для догляду за тілом в цілому, ніж шкірою обличчя. Він зникає за пару хвилин і я б могла з цим змиритися, але..

Тут з'явилось мое "по-друге". Єдиний помічений мною ефект - розширення пор. У мене вони не особливо помітні, але з тонером я прям бачу ці маленькі кратери на лобі та щічках біля носа. Зволоження я не відчула зовсім, я б навіть сказала що шкіру трошки підсушує. Дозатор крупнодисперсний, хмаринкою на обличчя розпилити не вийде, а от розбудити з ранку - так :) Наносила з долоньок, бо спонжами не люблю.

Активні компоненти: Коньяк маннан, гідролізовані еластин та коллаген, Д-пантенол, пантолактон, 4 види гіалуронової кислоти каскадної мікронності, L-мигдальна кислота, алантоїн.

INCI: Aqua, Кonjac mannane, Glycerin, Hydrolyzed Elastin, Hydrolized Collagen, D-Panthenol, DL Plantonactone, Hyaluronic Acid, L-Mandelic Acid, Allantoin, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Parfum.

Через 4 дні спроб вирішила себе не мучити. Стоіть тепер красивий на поличці, думаю що з ним робити.

MaIDi. Знайомство з українським брендом космецевтики.  Дубль 2

Тeж гарна пластикова баночка, з помповим дозатором, непрозора. З одного боку, уявлення не маю про те, скільки ще продукту лишилось. З іншого, можу бути впевнена, що кремчик надійно захищенний від сонячних променів в шкафчику у ванній кімнаті;) Періодично виловлюю з раковини, бо баночка висока і тоненька - валится від ледве дотику.

Активні компоненти: олія макадамії, аргани, гіалуронова кислота 4D, центелла азіатська, комплексний антиоксидант широкого спектра дії Controx VP C, система активації самозволоження Relipidium, PatcH2O, олія чіа, гідролізат рисових протеїнів, екстракт моринги.

INCI: Aqua, Apple Extract, Glucose, Fructose, Sucrose, Hydrolyzed Collagen, Glycerin, Urea, Squalane, Honey, Niacinamide, Tocopherol Acetate, Algin, Cassia Angustifolia Seed Polysaccharide, Retinol Palmitate, Retinol Acetate, Ethylhexyl Palmitate, Trihydroxystearin, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Placental Extract, Hydrolyzed Elastin, Calendula Officinalis Flower Oil, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Nasturtium Officinale (Watercress) Extract, Isopropyl Myristate, Hydrolyzed Soy Protein, Azulene, Parfum.

Крем важко розподіляється, але і всотуеться майже миттєво. Легше тільки з гідротонером, але ним я користувалась лише 4 дні. Далі наносила на улюблену сироватку з біфідобактеріями IsNtree TW-Real Bifida Ampoule. І там була задача: або легке розподілення на вологе обличчя з відчуттям багатошаровості, або на вже всотану сироватку, але з танцями. Вибирала за настроєм.

На фото - два натискання на дозатор, саме стильки вікористовала для одного нанесення, або половину з цього на трошки вологу шкіру. Аромат такий же як у тонера, але меньш інтенсивний, тому ОК.

Результат за період біля місяця використання - тм'яна шкіра, помітні на дотик, але не візуально, лущення на лобі, під вилицями та на переніссі. Позавчора відставила баночку, замінила кремом від Mermade та додала іншу зволожувальну сироватку з гіалуронкой на ніч - вже трошки краще.

Висновок: крем і тонер мені не підійшли зовсім. В мене була подібна реакція на засоби з гіалуронкой від Loreal пару років тому, теж підсушували шкіру і полетіли в смітник. Жалкую що не скористалась порадою виробника спочатку придбати пробники для затесту.

Підозрюю що це моя індивідуальна реакція на продукти, бо бачу просто купу схвальних відгуків з підтвержденими покупками. Тож радила б всім починати знайомство з пробників. Саме так я вчинила за наступним пробуктом - філером під очі

Замовила його у пробнику 5ml, користуюсь 3 тиждні і дуже задоволена. У філера легка, кремово-гелева текстура, легко розподіляється і гарно зволожує чутливу шкіру навкого очей. На собі бачу тонізуючий та невеликий, але таки помітний ліфтинг-ефект. Також відзначила пролонгований результат - пропустивши філер в ранковій та вечірній рутині, шкіра наступного почувалася комфортно, приємна на дотик.

В складі засобу: олії жожоба, вечірньої примули, троянди домацени, гіалуронат-філлер PrimalHyal Ultrafiller, біо-бустер Brightenyl, гідролізат протеїнів, Д-пантенол, Relipidium™, Matrixyl™ 3000, ботуліноподібний пептид аргірелин, рослинний аналог ретинола Vit-A-Like™, комплексний антиоксидант Controx VP C, церамідний комплекс.

INCI: Aqua, Jojoba Seed Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Rosa damascena Oil, Ethylhexyl Palmitate, Ethylhexyl Olivate, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Olivate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Glycerin, Diglucosyl Gallic Acid, Hydrolyzed Yeast Protein, Pentylene Glycol, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Acetyl hexapeptide-8, Panthenol, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Vigna Aconitifolia Seed Extract, Maltodextrin, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Ceramide NG, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Parfum.

На фото знизу ляпнула забагато, цього на два рази вистачить, з пробника трохи важко дозувати. Наразі в мене ще мінімум третина залишилась, тож засіб супер-економною витратою.

Є бажання замовити повнорозмір, але спочатку спробую Зволожувальний антиоксидантний флюїд для зони навколо очей

Загальні враження від бренду подвійні. Наразі є бажання спробувати інші продукти MyIdi, але обходячи стороною саме серію зволоження )) Серед забаганок вже є омолоджуючий флюїд навколо очей з 5 пептидами & вітамінами, набір мініатюр для чутливої шкіри (там як раз улюблений мус), пілінг-маска з ензимами та очищуючі бальзами для демакіяжу.

Сподіваюсь не надушніла)) Бережіть себе

P.S. лінк на попередній допис про очищувальний мус для чутливої шкіри

https://club.makeup.com.ua/post/24394/