BELENKAYA

Tender Blender від MAKEUP

Tender Blender від MAKEUP

Вперше я побачила цей спонж ще у далекому 2014, коли почала активно дивитися відео б’юті-блогерів і робила перші кроки у нанесенні косметики. Фарбуюся я рідко, це правда, але якщо це стається — покриття має виглядати бездоганно.

Звичайно, витрачати багато коштів на звичайний спонж немає сенсу, принаймні особисто для мене. Тому, свого часу, дівчата порекомендували мені фірмовий спонж від MAKEUP.

  • Спонж має середні розміри і сформований у вигляді крапельки. Такий формат є найзручнішим, адже загострений край допомагає профарбувати всі важкодоступні зони, а заокруглений — забезпечує швидке розподілення тональної основи (або будь-якої основи) по поверхні обличчя.
  • Tender Blender я використовую для всіх рідких та кремових формул: база, тон, консилер, ВВ-крем, хайлайтер, контур і навіть кремові тіні. Якщо не порушувати хронологію від світлого до темного — можна запросто нафарбувати обличчя за допомогою лиш одного інструмента.
  • У вологому вигляді стає м’яким та збільшується у розмірах, що дає можливість ще швидше впоратися з основою. Я використовую цей спонж тільки в змоченому вигляді, адже саме так у мене виходить створити ефект невидимого тонального крему :)
  • Дуже легко очищається і не розпадається на волокна при активному щоденному використанні. Beauty Blender, до речі, таким грішить. Тому це ще один аргумент на користь нашого Tender Blender-у.

Це вічна боротьба пензлика і спонжика, у якій особисто в мене перемагає спонжик.

Пензлик дає більш легке покриття, і як не крути — навіть професійні візажисти часто завершують макіяж, прибиваючи поверхню спонжем після пензлика. Таким чином частіше за все прибирають смужки від ворсинок, і загалом "впрацьовують" тон у шкіру, щоб стійкість була дійсно відчутною.

У Тікток нас всіх налякали, що у вологих спонжах може зародитися нове життя (у вигляді плісняви), але якщо після використання ви не складаєте спонж у герметичну косметичку чи кейс — за це можна не перйматися.

Я проводила цей експеримент і розрізала блендер ножицями після 4-х місяців використання. Нічого там немає, просто складайте його на суху серветку і дайте повноцінно висохнути після кожного миття.

Ще не вигадали такого тонального крему, який би не подолало рідке мило Dove, тому обійшлося без фенсі очищувачів :)

Як довго ним можна користуватися перед заміною, спитаєте ви? Чого лукавити, були періоди, коли я використовувала даний блендер протягом всього року, бо він дійсно безсмертний. Але зараз намагаюсь не переходити рубіж 3-4 місяців.

А чому надаєте перевагу ви? Спонж чи пензлик?