Alyona Fedyk

Acqua di Parma Magnolia Nobile: моя суперечливість

Acqua di Parma Magnolia Nobile: моя суперечливість

Знаєте, якщо робити висновки про мене саме по вибору цього аромату, то можна сміливо подумати: “Боже, як можна бути такою капризною?”:) Я мріяла про нього з того самого моменту, коли вперше відчула на собі цей аромат з пробника. Звісно, я використала все до останньої краплі і скромно чекала, коли цей флакон з’явиться в моїй колекції:) На Новий рік (на секунду, це було 2 роки тому) я таки отримала свою магнолію. За 2 роки я змінила свою думку, але чомусь досі не можу собі цього пробачити. Щоразу намагаюсь піймати ті ноти, які так полюбились мені спочатку, та все марно…

Acqua di Parma Magnolia Nobile: моя суперечливість
  • Початкова нота: Бергамот, Сицилійський лимон, Цитрон
  • Нота серця: Болгарська троянда, Жасмин, Магнолія, Тубероза
  • Кінцева нота: Ваніль, Ветівер, Пачулі, Сандал

Все, що я чую насправді зараз – це дуже різкий запах цитрону у старті, змішаний з кислим лимоном, і все це лишається у шлейфі… Далі нудний трояндовий акорд, ніякого мого жасмину, ніякої магнолії… База дуже важка, гірка, удушлива, таке враження, що в моїх грудях застрягло каміння. Я не можу на повну вдихнути аромат.

Це лише моє сприйняття, бо моя мама доволі спокійно ставиться до цього парфуму, не фекає, але й не захоплюється, хоча вона обожнює J'adore Parfum d'Eau, Michael Kors Glam Jasmine та Chanel Chance Eau Tendre. Відчуваєте різницю, так?:) Звісно, ці аромати важко порівняти з Magnolia Nobile. Але я веду до того, що лише мене він страшенно душить, а іншим або просто подобається, або ні.

Я в черговий раз переконалась, що ЖОДЕН нішевий аромат не здатен стати для мене особливим. Це не моя історія… Скільки я б їх не “міряла”, я завжди відчуваю цю несумісність. Але у ароматів Acqua di Parma є величезний плюс – це стійкість. Однак і тут він пішов мені не на користь.

А як ви ставитесь до ніші? Які аромати ви любите? І чи вдалось подружитись з Acqua di Parma?