Acqua di Parma Magnolia Nobile: моя суперечливість
Цей аромат можна обожнювати і ненавидіти. Саме такий шлях я і пройшла… Закохалась до безтями, а потім просто не могла чути його на собі, та й на комусь він мене дратував. Чи повернеться моя любов? Дуже на це сподіваюсь.
Знаєте, якщо робити висновки про мене саме по вибору цього аромату, то можна сміливо подумати: “Боже, як можна бути такою капризною?”:) Я мріяла про нього з того самого моменту, коли вперше відчула на собі цей аромат з пробника. Звісно, я використала все до останньої краплі і скромно чекала, коли цей флакон з’явиться в моїй колекції:) На Новий рік (на секунду, це було 2 роки тому) я таки отримала свою магнолію. За 2 роки я змінила свою думку, але чомусь досі не можу собі цього пробачити. Щоразу намагаюсь піймати ті ноти, які так полюбились мені спочатку, та все марно…
Якщо дивитись лише на піраміду нот, то вона ідеальна для мене! Все те, що я люблю в парфумерії: білі квіти, пачулі та трішки сухих деревних акордів.
- Початкова нота: Бергамот, Сицилійський лимон, Цитрон
- Нота серця: Болгарська троянда, Жасмин, Магнолія, Тубероза
- Кінцева нота: Ваніль, Ветівер, Пачулі, Сандал
Все, що я чую насправді зараз – це дуже різкий запах цитрону у старті, змішаний з кислим лимоном, і все це лишається у шлейфі… Далі нудний трояндовий акорд, ніякого мого жасмину, ніякої магнолії… База дуже важка, гірка, удушлива, таке враження, що в моїх грудях застрягло каміння. Я не можу на повну вдихнути аромат.
Це лише моє сприйняття, бо моя мама доволі спокійно ставиться до цього парфуму, не фекає, але й не захоплюється, хоча вона обожнює J'adore Parfum d'Eau, Michael Kors Glam Jasmine та Chanel Chance Eau Tendre. Відчуваєте різницю, так?:) Звісно, ці аромати важко порівняти з Magnolia Nobile. Але я веду до того, що лише мене він страшенно душить, а іншим або просто подобається, або ні.
Я в черговий раз переконалась, що ЖОДЕН нішевий аромат не здатен стати для мене особливим. Це не моя історія… Скільки я б їх не “міряла”, я завжди відчуваю цю несумісність. Але у ароматів Acqua di Parma є величезний плюс – це стійкість. Однак і тут він пішов мені не на користь.
А як ви ставитесь до ніші? Які аромати ви любите? І чи вдалось подружитись з Acqua di Parma?
Коментарі (0)