Знаменитий Лимонний Пиріг від Міссіс Уізлі : чи такий яким я його уявляла ?
Ще один житель моєї парфумової поличці
Міссіс Уізлі , одна з найтепліших персонажів у всесвіті Гаррі Потера. Ця жінка, старалась подарувати всю свою любов хлопчику, який не знав своїх батьків і за всі роки з родичами - не почув не єдиного доброго слова в свій бік. То ж я просто повинна була "скуштувати" її знаменитий лимонний пиріг.
На мій День Народження, люба Anna_feerie , як раз таки і поклала початок до моєї нової пристрасті - крафтової парфумерії. Цей аромат був один із двох перших, які я обрала сама для себе. Але обирала я його не тільки через теплі почуття до персонажа ( інакше в мене б було б куди більше "персонажів"), а через свічку, яку
Аня для мене обрала. Ось вона і була з ароматом ЛИМОННИЙ ПИРІГ МІССІС УІЗЛІ.
Після першого розпилення, можна одразу відчути кислий і яскравий аромат лимону , який поєднується з якимись терпкими, але все ще цитрусовими нотами. Мені це нагадує олію бергамоту, яка для мене звучить більш тягуче і трошки приторно кисло. Є і щось схоже з грейпфрутом : суміш кислого, солодкого та терпкого, з характерним для грейпфруту аромату, хоча можливо мені це хочеться почути. Після того, як аромат трошки осідає на шкірі, кисла свіжість, поступово переходить на другий план. Повільно, аромат нагрівається і з'являються трошки солодкі ноти. Це все ще лимон, але можливо вже не свіжий і насичений, а щось більше схоже на джем чи желе ( о , лимонний нектар що в магазинах продається).
У самому кінці, з'являється доволі мильна нотка, наче тільки що вимив руки з милом.
І нажаль на цьому все. Десь на задньому плані все ще літає якась терпкість , яка допомогає аромату не перетворитися Mareve Lemon Tart . Як і в спрею, я не почула тут і натяку на випічку або ароматну ваніль і цедру, якою так вразила мене свічка-капелюшок. Натомість я отримала , майже моно аромат, який будь він ще більш плоским - був би звичайним освіжчувачем повітря.
То ж давайте подивимось на ноти:
- Старт : Цедра Лимона, Лимон ( цедра - так, лимон - так. Можливо цедра і навією на мене терпкість інших цитрусових, хоча скоріш то мій мозок старається знайти хоч щось в цьому ароматі)
- Ноти серця: Вершкове масло ( нє, скільки не робила спроб - нічого я не чую, в мене просто середина стає трошки солодкою )
- Базові ноти: Цукор, Ваніль, Торт ( ну як ви зрозуміли, я не чую в цьому ароматі і натяку на щось солоке, кондитирське)
З флакона ж, я трошки більше відчуваю цукор , трошки активніша цедра. Я давала аромату подихати, я старалась дати флакону відстоятися, але аромат вже декілька місяців - однаковий. Нажаль він просто моно аромат, який на межі з лимонним милом для рук. Єдине що приємне - нема ось цього хімозного відчуття лимону. Це просто лимон і нічого більше.
Що я збираюсь робити з цим парфумом ? Поки що нічого.. Я буду чекати літа, що б дати йому ще один шанс ( може по жарі вилізе ваніль , хоча осінь була доволі тепла). Інколи, я пшикаю ним поверх іншого аромату, що б збити притерність, коли занадто багато наношу чогось солодкого. Він трошки "гасить" і на цьому поки його роль.
Коментарі (0)