MAXIMOVA🌷

Маленьке замовлення

Маленьке замовлення

Побачивши в стрічці засоби для волосся від Tink з манго, я зацікавилась і додала їх до обраних товарів. Це український бренд, а я зараз відкриваю для себе наших виробників і знайомлюсь з їх продукцією. Tink для мене темна конячка, не користувалась жодним їх продуктом, тому буде цікаво спробувати і поділитись враженнями😊

Маленьке замовлення
Маленьке замовлення
Маленьке замовлення

Знамениту нічну маску з гарбузиком я вже купую повторно! Вона мені сподобалась і хочу мати такий трикутничок в запасах, щоб користуватись за бажанням🧡 відгук на неї читайте тут https://club.makeup.com.ua/post/21959/

Ще одна нічна маска, обрала її на затест бо вона з центелою, а я люблю все з написом «центела»😂 асоціюється одразу з чимось корисним для шкіри. Після користування поділюсь враженнями.

Пробник очищувального бальзаму для зняття макіяжу з мандарином від Heimish. Дуже цікаво спробувати цей незвичний продукт. Про нього я читала багато гарних відгуків у клубі, а же блогери з ютубу також його нахвалювати, тож хто я така щоб не купити його!😁 добре, що є мініатюрки!

Обрала з мандарином бо в наявності був лише він, але знаю, що класична версія цього бальзаму своєю дією нічим не відрізняється від мандаринового. Різниця лише в ароматах, а ціна різна.