yashinoki

Йдемо далі. 7 грудня

Йдемо далі. 7 грудня

🤗 Питання до вас: Чи є у Вас «фірмовий» парфум? Парфум, який Вас репрезентує і яким Ви готові користуватися все життя? Якщо поки ні, то які Ваші улюблені ноти в парфумерії?

(Я вільно почуваюсь у Diptique Philosykos. Це абсолютно мій запах. Але останнім часом мені комфортно з Byredo Gypsy Water. Щоправда, не впевнена, чи це любов на все життя, як з першим. Завтра чекайте на допис про нові неймовірні парфуми, які зараз тестую💘).

👀Цікавий факт: Чи знали Ви, що під час Другої світової війни Вінстон Черчилль заявив, що помада - важливий засіб для підвищення морального духу жінок? 💄Британський уряд класифікував це як державний пріоритет та підтримав виробництво помад, щоб підняти настрій у складні часи. Геніально!

🤍 PSA Skin - Silver Lining Цей крем може зацікавити моїх посестер, які мають гормональну шкіру, страждають від акне або забитих пор. В складі є діонова кислота, цинк PCA, вітамін С, срібло, олія таману та фермент Lactobacillus. Крем легкий, але достатньо зволожуюючий. Допомагає боротися з пост-акне пігментацією та запобігати новим запаленням. Інколи не дружить з рештою догляду, тому я користуюсь ним ввечері в проміжках між ретиноїдною рутиною.

Йдемо далі. 7 грудня