Byphasse Bodv Moisturizer Cream With Coconut Oil
Зволожувальний крем для тіла з кокосовою олією від іспанського виробника. Почну з того, що мені взагалі продукція виробництва Іспанія/Італія дуже подобається та підходить. Ціновий сегмент також доволі доступний і якість за таку помірну ціну непогана.
До цього у мене вже був досвід використання кремів для тіла виробництва Іспанія але іншої фірми, і тут я почала шукати їм заміну, бо там де вони були в наявності зовсім незручні умови доставки та отримання.
Була приємно здивована такою кількістю вибору на майкапі кремів від цих країн, бо ще декілька років тому такого вибору не було.
Так от. Не довго думаючи, трошки полазивши по сайту та зрівнявши склад моїх попередніх кремів вибір пав на цей.
Він був тоді по акційній ціні + об'єм в 500мл також підкупляв. Склад в принципі для такої ціни більш менш та виробник заявляє, що це веганська продукція.
Сам крем у пластиковій тарі з додатковим захистом (плівка під кришкою). Сама кришечка не дуже якості, але ж нам з неї як то кажуть "не стріляти".
Має дуже приємну консистенцію. Не залишає жирності та плівочки. Гарно вбирається у шкіру. Не залишає плям на одязі. Шкіра після нього приємна наче оксамитова. Використовую його після душу перед сном.
З приводу аромату. Залишила це спеціально на кінець) Спірна тема 😅 Спочатку він мені зовсім не сподобався. Здався різкуватим (особливо якщо носа прям у банку встромити 😂). І це не аромат кокосу точно. Щось доволі знайоме, але що конкретно я так і не зрозуміла за декілька місяців використання. Потім чи то я до нього звикла... чи що, але він мені став нагадувати щось дуже солодке, схоже на якийсь крем для тістечка 🤷🏻♀️
Доречі тримається аромат добре. На ранок ви будете відчувати цей запах навіть у постілі під ковдрою ,а якщо спите у піжамі будьте готові, що вона також буде пахнути. Але не нав'язливо. Тож хто таке не полюбляє навряд вам підійде даний продукт.
Як висновок, через три місяці використання - крем рекомендую, а от аромат його буде на любителя.
Дівчатка ,хто вже їм користувався, чим він Вам пахне? Загадка віку) бо я кому не давала понюхати ,так мені ніхто і не відповів)))
Коментарі (0)