BELENKAYA

Менструальні чаші від Satisfyer

Менструальні чаші від Satisfyer

Свого часу, натхненна постом @O’Ostah (https://club.makeup.com.ua/post/11194/), було вирішено поступово відмовлятися від одноразових засобів гігієни і перейти на щось більш сучасне та екологічне.

Скажу відверто — все нове мене лякає, особливо коли цей досвід напряму стосується твоєї чистоти протягом дня і загального комфорту. Але довіра до бренду Satisfyer зробила своє діло.

Фірмове пакування майже не відрізняється від пакувань із гаджетами. Магнітна застібка, код всередині та спеціальна гігієнічна стрічка — створюють перше позитивне враження перед початком використання.

Всередині 2 чаші більшого і меншого розміру (15 і 20 мл), а під пластиковою формою схована інструкція й спеціальний цупкий мішечок для зберігання.

Медичний силікон, дуже м’який і приємний на дотик. На виробі майже не відчутні шви, а також повністю відсутні будь-які гострі деталі, щоб не зашкодити слизистим оболонкам.

Я погано сприймаю інформацію через текстові інструкції, тому встигла подивитися декілька відео-гайдів на Ютубі. Загалом — нічого складного, хоча вийшло не з першого разу 🙂

Перед введенням необхідно затиснути чашу в невеличку гармошку, після чого вона самостійно відкривається всередині вас і створює вакуумний ефект. Діставати потрібно так само, тільки все у зворотньому порядку, затисли — витягли.

Перший час мене переслідувала параноя, що аксесуар переповниться, зміститься, або щось піде не так. Але навіть під час занять спортом я просто забувала, що мені в теорії може щось заважати.

Після кожного використання виріб потрібно промити із м’яким милом та прокип’ятити, після чого скласти у мішечок та заховати в сухе тепле місце. Не рекомендую зберігати у ванній кімнаті через підвищений рівень вологи, краще обирайте шухляди із білизною.

Можу сказати, що до них я повертаюся в крайніх випадках. Наприклад, коли дуже поспішаєш та не встигаєш якісно провести всі “ритуали” для встановлення чаші. Це, мабуть, її єдиний мінус, адже підготовчий етап має бути як перед встановленням, так і після. Але якщо дивитися глобально — мене дуже тішить, що сучасна жінка може суттєво зменшити свій негативний вплив на екологію, а також повністю прибрати ризик СТШ (синдром токсичного шоку), адже кров протягом застосування чаші ніяк не контактує зі слизовими оболонками, чого не скажеш про тампони.

Ні! Хоча я була впевнена, що чаші доведеться змінювати вже дуже-дуже скоро. Насправді бренд виготовляє свою продукцію з дійсно високоякісних матеріалів, тому навіть високі температури не впливають на м’якість та еластичність виробу.

А ви вже використовувати чаші? Чи надаєте перевагу звичному захисту?