O’Ostah

Satisfyer - це не тільки про задоволення😉

Satisfyer - це не тільки про задоволення😉

Прийшов час, коли я морально дозріла до менструальних чаш. Дякую дівчаткам за дописи, які розвіяли усі мої сумніви і вивели якість життя під час менструації на новий рівень.

Коли я отримала свою коробочку Satisfyer, то засняла розпакоУку, щоб не травмувати чутливих неестетичними кадрами. А враженнями від використання поділюся нижче.

По-перше, довіра до бренду. По-друге, у наборі дві чаші, що дає змогу поекспериментувати та підібрати оптимальний варіант. І, звісно, привабливе пакування. Магнітна кнопка кейсу, яскравий дизайн, мішечок для зберігання… дівчача радість.

  • Я готувалась до тортур, бо дівчата жалілись що довго не могли правильно розмістити чашу або відчували дискомфорт. У мене вона розкрилась з першого разу, складала літерою Є.
  • Взагалі невідчутна всередині, навіть хвостик не заважає (після замовлення я трохи сумнівалась, чи правильний вибір зробила, ліпше було брати з петлею).
  • Круто, що є дві чаші: 15 мл - для перших та останніх днів, 20 мл - для рясних виділень. Зміна чаші - через 8-12 годин. Між користуванням можна очищувати милом та водою.

❓ Виробник рекомендує між циклами кипʼятити чаші, і ось тут у мене виникає питання. Дівчатка, чи є альтернативні методи стерилізації (наприклад, гелі), якими ви користуєтесь? Буду дуже вдячна за рекомендацію брендів❤️

Якщо вас лякає введення - це марно. Для початку можна використовувати лубрикант, який допоможе зробити все «гладко») Також не розумію, як деякі дівчатка могли загубити це диво всередині. Якщо вас це страшить - купуйте варіант з кільцем. І ще. Найбільш зручний варіант введення для мене - лечачи. Хапайте одноразову пелюшку або «докручуйте» чашу у такому положенні після введення. Але все дуже індивідуально.

Вважаю ці менструальні чаші найбільш вдалою покупкою останніх років і жалкую, що так довго вагалась. Якби не поганий стан під час місячних, я б про них забувала. Такого рівня комфорту я не відчувала ніколи! А якщо подумати про економію на прокладках і тампонах та екологічність... Бажаю спробувати і вам❤️