Ya Yana

Ідеальне комбо

Ідеальне комбо

Я роблю манікюр та покриття собі сама. Довгий період я відмовлялась від лаків на своїх нігтях. Настрою щось творити не було, а коли з'являвся, то усі зусилля виявлялися марними. Постійно щось сколювалося, злітало, йшли відшарування. Я розуміла, що треба підсилити дегідрацію, подбати краще про зачистку та замінити матеріали. І ручки ніяк не доходили.

Я вирішила почати із заміни каучукової бази, і… чудо відбулося. В мене вийшло покриття, яке тримається уже три тижні. Я наношу каучукову базу Couture Colour Rubber Base Coat тонким шаром, немов витираю пензлик об нігті. Потім у гру вступає Siller Professional Cover Base. Нею я вирівнюю нігтики. А далі гель-лак і топ, як за розкладом.

Couture Colour Rubber Base Coat

Вона дуже легко наноситься, бо є густою. Я розумію, що це все індивідуальна штука, але я просто обожнюю густі продукти для покриття нігтів, бо вони більш слухняні, їх не потрібно ловити біля кутикули і в валиках. Ніяких затьоків не буде.

Чи пече в лампі? Я гадаю, це не характеристика самого гелю чи бази. Це стан конкретних нігтів. Мені не пекла, сестрі — так.

Пензлик зручний. Але сам гель, поки його ще багато у баночці, дуже хапається за пензлик та його тримач. Тому, є ризики, що він вилізе назовні при закриванні банки. Обережненько з цим.

Бачила коментарі про «вонючість». Так, це дійсно одна з найбільш різких за запахом баз, які в мене були. Але, нічого критичного не сталося, звикається швидко, голова не паморочилась 😂.

Siller Professional Cover Base

У мене 2 відтінок. Він більше до бежевинки. Колись був 3 — це ідеальний рожевий нюд для френча.

Пігментація цього гелю не дає повністю вирівняти тон пластини. Отже, якщо ви з тих, хто любить мінімалістичне покриття базою, і щоб воно виглядало рівномірно, то це не ідеальний варіант. Але, саме пігментація дозволяє краще зорієнтуватися, на скільки нігтик рівний, де потрібно додати, де прибрати, куди витягнути.

Самостійно вирівнюється достатньо добре. Я трошки допомагаю йому тонким пензликом і виходить краса.

Консистенція густа, але ця база рідкіша за Couture Colour.

Пензлик крутий, один із найзручніших для мене.

Пруфи в студію. Ось мої руки зараз. Покриттю три тижні. Нічого не злетіло, сколів та тріщинок немає.

Отже, це поєднання повернуло мої нігтики до гель-лаків. Я вже відчуваю, як мій пінтерест потроху заповнюється дизайнами і дуже хочеться творити щось цікаве. Пориви творчості — це круто, але знати, що твоя творчість не злетить після першого ж миття посуду — це ідеально.