Чистикова Дарья

Привіт, Shelly!

Привіт, Shelly!

З брендом знайома не дуже давно, з часів боксику від MAKEUP Club, тоді прийшла у його складі пілінг-скатка для рук та ніг, і вона мені дуже сподобалась https://club.makeup.com.ua/post/14821/

Виробник частенько буває у стрічці тож вирішила спробувати і інші продукти, а саме крема для рук та ніг.

Процедури для рук та ніг у мене зазвичай перед самим сном. Шкіра не потребує додаткового зволоження протягом дня, за рідкими випадками довгого перебування на холоді чи генерального прибирання. Навідміну від бальзамів для губ, котрі я використоіую майже кожні 2-3 години, руки можуть спокійно обходитися весь день без кремів і добре себе почувати, іноді можу пропустити і вечірню процедуру.

Почнімо⬇️

Туба об'ємом 45 мл, кришка відкручується, цілком проста, на носику була металева мембрана, що говорить про повну герметичність крему. Білий пластиковий дозатор, який зручний  у використінні.

Крем білого кольору, має щільну текстуру та легкий ненав'язливий солодкувато-квітковий запах. Нагадує парфуми, така солодка жуйка, але не бабл гам, а така наче віддає жасміном, чи чимось подібним, приємно квітковим. Крем легко розподіляється по шкірі, вбирається моментально 👌 Вистачає двох-трьох хвилин і крему я і не було.

Який же результат?

Крем повністю вбирається, не залишаючи ні відчуття липкості, ні плівки. Зі зволоженням справляється дуже добре. Помітила, що виникає бажання наносити його частіше ніж раз на день, і не по потребі, а заради цього надприємного аромату.

Цей крем - відмінний продукт для догляду за ручками, який не перевантажує шкіру, при цьому зволожує та пом'якшує її. У якості екстреної допомоги для дуже сухої шкіри навряд чи підійде, але як щоденний варіант діє на всі 100, замовлю великий об'єм 🥰

Взяла такий саме, а-ля тревел об'єм туби 45мл. Але в кремі для ніг вона вже з відкідною кришкою. Взагалом мені не принципово, відкидна чи відкучувальна, головне що щільно закривається. Тут з цим проблем немає.

Сам крем відповідної кремоподібної консистенції, зовсім трохи щільніший у порівнянні з кремом для рук, і теж білого кольору. При нанесенні по шкірі ніг приємно сковзить, швидко вбирається. Аромату явного немає.

До складу входе сечовина, котра зарекомендувала себе  як ефективний засіб проти тріщін та мозолей, а також вона ускорює заживлення пошкоджень, пом'якшує та живить шкіру.

Який же результат?

Заживлення дрібних тріщин проходе дійсно швидко. Відчутно пом'якшує загрубілу шкіру п'ят. Шкіра стає гладенькою та бархатистою, приємною на дотик. І ще, крем не утяжує ноги, знаєтє те відчуття коли набігаєшся за весь день, після душу намажеш ніжки кремчиком і втому як рукою зняло 👌

Крем для ніг Shelly добрий варіант на постійну основу. При щоденному використанні буде видно накопичувальний ефект, але звичайно не можна нехтувати педікюром та використанням абразивних засобів.

Ніжних та доглянутих вам ручок та ніжок ❤