The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG
Чарівний еліксир для тонкої шкіри навколо очей✨🔮
Інколи мені здається що я народилась одразу з темними колами під очима , і вони зі мною завжди незалежно від того, чи я виспалась , чи ні 🙃
Усі ці сироватки , кремо, ніколи не давали ніякого еффекту. Але спробувавши сироватку від the ordinary я була дійсно здивована!
Звісно не чекайте миттєвого результату через 1-2 тижні, як на мене , потрібно мінімум місяць часу використання щоб побачити різницю.
Зовнішній вигляд сироватки, як у всіх засобах цього бренду стриманий, мінімалістичний.
Флакон виконаний з товстого міцного темного скла. Зручна піпетка, за рахунок «маслянистої» , гелевою текстури засіб не витікає , і важко переборщити. Містить у складі кофеїн та EGCG. Розхід мінімальний , при об’ємі 30 мл вистачить на довгий час.
Наношу 1-2 краплі на шкірі навколо очей зранку і ввечері , після цього закриваю кремом . Сама сироватка залишає липкий фініш. Не скатується під час нанесення консилера, іноді викликає легке печіння👌🏻
Шкіра після нанесення має глянцевий вигляд, на дотик ніжна. Висвітлює шкіру та зменшує набряки, особливо приємно мені наносити її охолоджену після холодильнику .
У висновку скажу що це чудовий бюджетний продукти , без якого не я не уявляю щоденної рутини.
Коментарі (0)