Настав час оновити імідж
Рябіна, твій вихід 😁
Вчора десь об 23:00 вирішила, що хочу трохи змінити свій колір волосся та додати багряності. Я не фарбуюся фарбами, мене влаштовує тимчасовий ефект з найменьшими наслідками для волосся.
Для цього, вже не вперше, використовую тонуючу маску Горобина від Acme Color.
☑️ Переваги:
▪️Тимчасове фарбування;
▪️Натуральні олійки у складі - після неї волосся стає шовковисте та блискуче.
В комплекті є пара одноразових рукавичок та сам тюбик з маскою.
На цей раз змішую Дику вишню (034) та Шоколадно-коричневий (147) - 2:1 аби отримати колір витриманого бордо
Добре перемішую всі кольори у своїй спеціальній піалочці або одноразвою ложкою, або паличками для суші.
Наношу маску на вологе чисте волосся по всій довжині та добре втираю у коріння. Роблю гульку, одягаю зверху шапочку та тримаю 30-45хв. Змиваю спочатку добряче теплою водою аби зійшли залишки густої фарби, а після ще й шампунем проходжуся, поки вода не стане майже прозорою.
На рушнику все одно може залишитись пігмент, не лякайтесь, воно легко відпирається. Так само як і легко змивається зі шкіри міцеляркою або ж тим самим шампунем.
В результаті волосся виглядає гарно зволоженим на живим, не пушиться та не сушиться. А такий насичений колір буде триматися пару тижнів, після чого повільного сходити та залишати по собі пігмент. Раніше це був рудий відтінок, на цей раз змішувала з фарбою темніше, то можливо такого рудого залишку і не буде.
Як вам?🙈
Коментарі (0)