Чудове ком бо для відновлення волосся від Davines
Або покупки від впливом МейкапКлубу
Хочу поділитися своїми враженнями від цікавих засобів від процесійного італійського бренду догляду за волоссям Davines
- Davines Oi Liquid Luster
- Davines Absolute Beautifying Conditioner
Засоби я тестую вже більше місяця, кодниціонер майже закінчила, а Ліквіда ще половина.
Пакування
До Ліквіда питань немає. Прохора пляшечка, зі зручним носиком, який повністю не відкручуються, а лише на половину (і такі як я, не зможуть потіряти кришечку десь у ваній). Використовувати зручно
А от кондиціонер в ну дуже дешевому пакуванні. Якось я звикла до Керастазу, з їх якісним пакуванням. Тут ціна кондиціонеру на рівні з Керастазом, а баночка з дешевого пластику, наче мені її десь в переході відсипали. Для мене це однозначно мінус. Я люблю, коли упаковка теж радує мене одним своїм виглядом
Застосування
Після миття голови шампунем, я віджимаю волосся руками, щоб з нього не стікала вода і наношу потроху ліквід. Розчісую обережно пасма. Тут мені допомагає розчіска від Janeke. Чудовий гребінець для ванної кімнати. Обожнюю
Ліквід розподіляється досить легко, відчувають силікони. Запах професійно-солодкуватий. Не занадто активний. Скручую пасма в джуг, залишаю на пару хвилин. Змиваю. Розхід у Ліквіда невеликий, вистачить на довго
Потім наношу кондиціонер. Він має консистенцію густої маски. Чудово розподіляється, має дуже легку віддушку. Теж прочісую та витрумую пару хвилин. Іноді довше
Все змиваємо і отримуємо ну дуже, ДУЖЕ мяке волосся. Просто як шовк. Чудово прибирає пухнастість. В мене волосся хвилясте, тому, якщо нанести фіксуючі засоби - будуть хороші локони, якщо не нанести, волосся стає важчим, і завиток майже не тримається.
В цілому, ефект мені подобається. Щоб отримати взагалі супер-пупер-вау- ефект, після шампуня наношу маску від Керастаз, тримаю хвилин 20, потім Ліквід, потім кондиціонер. І тоді волосся як після якогось відновлення в салоні.
Окремо ліквід від кондиціонера діє слабше. Я перевіряла всі можливі комбінації, і ця пара краще працює разом.
Підсумовуючи - мені сподобалися обидва продукти. Добре, що можна взяти у невеликому форматі. Також у Давінес є пробники. Брала пробник їх масла - чудове, можна брати) Думаю, що куплю ще, якщо будуть знижки.
Коментарі (0)