Маска для обличчя для комбінованої шкіри "SPA-догляд на дому"
Бюджетна матуюча маска для обличчя від іспанського виробника для жирної та комбінованої шкіри.
Має доволі плотну та густу консистенцію. Перед нанесенням очищую шкіру і наношу на злегка вологе обличчя. Так вона добріше розподіляється. Бо коли наносила на суху - у мене виникли труднощі. За рахунок своєї густої текстури на сухій шкірі розподіляється важче і не дуже рівномірно. Розподіляю пальчиком, лопаткою цю маску наносити не зручно.
Використовую один раз на тиждень. Витримую десь 15-20хв. Колись нанесла і забула, то нічого не трапилось, окрім того, що вона підсихає і починає стягувати обличчя та наче "тріскатись", що не дуже добре для вашої шкіри. Тож краще не забувати 😉
Змиваєть не одразу. Після я ще вологим спонжем підтираю.
Обличчя одразу після використання маски має рівний тон та матовість. Шкіра ніжна, гладенька, свіженька) З приводу зволоження нічого сказати не можу, бо наношу потім доглядовий крем. Пори не звужує.
Пахне парфумованою композицією. У мене ця маска НЕ викликала почервоніння, печіння чи подразнення. Маю комбі шкіру з жирною Т-зоною схильну до подразнень та алергічних реакцій. Жирність прибирає чудово і не пересушує.
Мені вона підійшла ідеально. 🫶🏻
Спробуйте і Ви 🧖🏽♀️
Коментарі (0)