Ксенія 💫

Комфортну матову помаду та ще й за 100 грн бажаєте?

Комфортну матову помаду та ще й за 100 грн бажаєте?
Комфортну матову помаду та ще й за 100 грн бажаєте?
Комфортну матову помаду та ще й за 100 грн бажаєте?
Комфортну матову помаду та ще й за 100 грн бажаєте?

Вітаю красунечки🌸!

Сьогодні розповім про помаду із бюджетного сегменту, яка незаслужено чомусь стоїть осторонь і на неї не звертають уваги. Але вона напрочуд дуже гарна та дуже стійка у використанні.

Це лінійка матовых помад Perfect Matte Lipstick від Essence. Лінійка має лише 6 відтінків і я хочу показати вам, як мені здається, найповокаційніший у сенсі відтінку відносно кольоропередачі.

Отже, це Perfect Matte Lipstick — 06 Popular.

Помада має 3,8 гр.

Текстура щільна, але водночас кремова. Але не на усі 100%. Тобто вона і пластична доволі, а також присутня та "сухість", що притаманна матовим помадам. Вона не висушує губи, але краще все ж таки попередньо і завчасно підготувати їх до нанесення (впринципі, це правило я використовую завжди неважливо яку помаду буду наносити).

Я б охарактеризувала цю помаду - трохи в'язка, яка має свою щільність.

Фініш - напівматовий. На фото це досить помітно. Це не такий глухий мат, як у цієї помади від L'Oreal https://club.makeup.com.ua/post/22224/.

Пігмент і щільність кольору буде відрізнятися. У темних і яскравих відтінків - пігмент приголомшливий! Він дуже щільний. І з одного нанесення перекриває мій власний пігмент губ. Якщо продублювати, колір буде глибше і ефект вже вечірнього макіяжу можна відтворити.

Стійкість помади середня, але я вважаю вона космічна, якщо зауважити в яку вона ціну. Вона здатна витримати легкий перекус. Так, також трошки відпечатується, але вона не сходить повністю ☝️вона залишається тонким шаром на ваших вустах і створює ефект насиченого пігменту ваших губ.

Але до стійкості помади, у мене особисто, жодних нарікань немає.

Отже, перейдемо до свотчів і продемонструю вам наскільки він гарний і впевнена багатьом до вподоби буде. Тому що при різному нашаровуванні та освітлені цей відтінок відіграє від темного нюду, до припиленої троянди, а у фіналі взагалі (коли вже не так яскраво світло) стає фіолетовим, ба навіть трішки бордо.

Моя думка, що ідеальне використання цієї помади - це нанесення своїм пальчиком, прихлопуючими рухами, не товстим шаром. Саме в такий спосіб, ця помада буде дуже довго у вас на вустах і виглядатиме гарно. Доречі, як базу використовую блищік від Eveline https://club.makeup.com.ua/post/19971/ в якості догляду.

Якщо зробити нашарування самою пулею, то лягає якось трошки комкаючись, але зовсім трішки. Знову ж таки, пензликом - цього моменту немає.

Контур можна рівний зробити без проблем і помадою соло, але в мене є олівчик від Patricia Ledo Lip Liner у відтінку #05, який гарно сюди підійшов.

У висновку, дуже бюджетно і дуже гарно саме цей відтінок 06 Popular. Раджу, дівчата, побувати.

Дякую усім, що приділили увагу.

З повагою, Ксенія ✨

Про ще пару гарних засобів від цього бренду писала у цих дописах:

легкий тональний https://club.makeup.com.ua/post/7007/

та гарний олівець для губ https://club.makeup.com.ua/post/15388/