alena.rosee

🫧 Тверді парфуми LCF ✨

🫧 Тверді парфуми LCF ✨

Всім привіт! 🖤

Десь місяць назад я побачила в магазині, що у бренда LCF з'явилися тверді парфуми.... Знаєте, є своя парфумерія у ГлемБі, який багато хто тут любить , також є більш цікаві аромати у Патрісії Ледо (доречі вийшла нова лінійка парфумерна також). Ну і у ЛСФ є тепер не тільки звичайні парфуми , а і тверді.

Я не любитель твердих парфумів, але більш їх люблю за олійні))) Твердий парфум це більш інтимне та тихе звучання, але іноді такого хочется або просто зручно взяти парфумерну коробочку з собою в косметичку.

Аромати LCF виглядають непогано, це якісний пластик, шрифт схожий на LUSH (до речі тверді парфуми саме в лаш мені не зайшли) та досить відомі парфумерні композиції.

Стисло про те, що я спробувала 😁

Lucky - пахне ванільним пломбіром та грушевим варенням, мені дуже сподобався. По піраміда це JPG Le Belle.

Sugar - це Баккара, непогано чутно саме хвою, але в мене є і оригінальна Баккара, і клони, тому брати не буду, але версія нормальна)

Try - карамелізоване яблучко в трояндових обіймах. Досить солодко, але не приторно.

WOW - гучний, солодкий, не змогла зрозуміти чим конкретно пахне, не сподобався. Нагадав парфуми 90-х з ринку.

XO - Ну Флер Ex Nihilo, люблю цей бренд, до цього аромата якось нейтрально відношусь, але клони на нього не люблю)))

Now - одразу впізнала, бо в мене був флаконн, це Pure XS Paco Rabanne, тут аромат такий же насичений, терпко-солодкий.

More - щось ягідне, досить приємне та дівоче. Складко розібрати на ноти, нагадує як пахнуть легкі рожеві спреї для тіла або ароматний гель для душу.

Pov - Блек Опіум ІСЛ, не фанат цього аромата, але тут він звучить дуже схоже на оригінал.

Що б мені хотіло взяти собі? Ну не те що б мені прям потрібні нові тверді парфуми, але, так сподобався аромат Lucky , можливо візьму собі якось.

Вага парфуму 7 грам.

Ціна зі знижками 99 грн, без знижок 149 чи 189, точно не можу згадати)

Виробник Польша.

Склад: мінеральна олія . бджолиний віск, парфум , рицинова олія, бензил саліцилат, кумарин, лимонен, ліналоол, барвник.

Стійкість навіть непогана, пахне приємно ✨

Ви пробували такі парфуми? Який сподобався по опису більше всього?