falafelka01

Про proVG. Частина 2, яскраві відтінки

Про proVG. Частина 2, яскраві відтінки

В першій частині (https://club.makeup.com.ua/post/6508/) розповідала про нюдові і різні сатинові відтінки, зараз мова піде про кольорові.

На даний момент тіні вартують 185 гривень за рефіл, тобто ці 5 відтінки обійшлися б в 925 гривень і це без палетки яку по хорошому до них треба придбати.

Почну з позитивного.

Відтінок 097 кольору соковитого газону 😅 хороший відтінок, на фото він без бази, має достатньо пігменту можна трохи підтушувати його, впродовж дня тьмяніє.

Відтінок 029 він в мене розсипався, я ремонтувала його спиртом і це була бед ідея, тапер він як камінь і не віддає пігмент. Сам відтінок ок, яскравий неоновий, якщо на таке я настрій то можна взяти.

Відтінки 125, 101 і 102 або беззмістовне тріо (на фото нанесені на білу базу Lamel, пальцем) . Хотілось би сказати щось хороше, але немає чого. Кисточкою ці відтінки не переносяться, тушувати їх не є можливим ні між собою, ні розтушувати моно відтінок. Спитаєте чому? Тому що процес тушовки перетворюється в стирання нанесеного пальцем відтінку з повік, я серйозно він просто злітає. Є вірогідність що постоявши на вітряній погоді з макіяжем вищеперерахованими кольорами можна залишитись без нього.

Знайшла кілька старих фото де використовую 097 і 029 відтінки. З іншими бажання "розважатись" немає, тому і фото відсутні

Про proVG. Частина 2, яскраві відтінки