Ксенія 💫

Неочікуваний сюрприз-подарунок з Ізраїлю

Неочікуваний сюрприз-подарунок з Ізраїлю

Вітаю, гарнюні 😘

Перепав мені невеличкий сюрприз - подаруночок зовсім неочікувано з Ізраїлю доглядової косметики. Це вмивання та серум від Health and Beauty.

Про цей бренд я знаю дуже давно, бо пам'ятаю шукала на Мейкап шампунь так і познайомилася з ним. І так мені він зайшов по відгукам, що я вирішила замовити і маску. Це була серія з Аргановим маслом (якщо знайду ще посилання тут, то залишу).

Дівчата! який же неймовірний був аромат у цих засобів!! як дорого пахло волосся. Пам'ятаю як зараз 🙃 Тепер я розумію звідки ноги у моєї пристрасної любові до усіх засобів, де є це масло 😁

Засоби виявилися пречудові!

Неочікуваний сюрприз-подарунок з Ізраїлю

Потім я пробувала уже набагато пізніше від них крем з обліпіхою. Шукала на зиму собі і також він мені зайшов, гарно шкіру приводив до ладу).

І ось випадково до мене знову потрапили продукти цього бренду, хоча я нікому нічого не розповідала про свій досвід. Дивно? чи доля?

Буду пробувати. В мене "Пілінг для очищення обличчя з алое і ромашкою" та "Шовкова сиворотка для підтягнення і пружної шкіри" .

Зацікавив пілінг відразу, бо я подібні засоби не використовую, де є гранули якісь. Але тут все настільки делікатно і майже невідчутно на шкірі, що можна спробувати його повикористовувати.

Сироватка на перший погляд масляниста, але вона швидко поглинається шкірою і не залишає на поверхні ні натяку на маслянистіть!

Отже, буду пробувати і звичайно ділитися з вами ❤️

Усім чудового дня!

З повагою, Ксенія ✨