Darina🦉

Заспокійливий крем для ніг з лавандовою Ekel Foot Cream, Крем для тіла Eveline Cosmetics какао

Заспокійливий крем для ніг з лавандовою Ekel Foot Cream, Крем для тіла Eveline Cosmetics какао

Я з тих, хто не любить мастити кремом ноги, не люблю це відчуття крему на ступнях, і звичайно ж через це, є дуже сухі зони на шкіри. Крем для ніг з екстрактом лаванди я купила випадково ( взяла аби який-небудь). І виявився він доволі не поганим.

Провідними компонентами є екстракт лаванди та олія насіння соняшника. Насіння соняшника має пластифікуючу властивість - шкіра стає пружною та еластичною. Цей компонент чудово живить та зволожує шкіру.

Екстракт лаванди має кілька чудових властивостей: загоює мікротріщини, тонізує і заспокоює шкірний покрив, має антисептичну дію.

Лаванда додає крему дуже приємний аромат, який розслабляє після важкого дня. Дуже люблю запах лаванди💙.

Крем доволі густий, жирна консистенція, але швидко вбирається. Після використання робить ніжки м'якими та доглянутими. Крем зайшов 😂

Мені подобаються крема для тіла та обличчя Eveline Cosmetics . Робила про них допис тут https://club.makeup.com.ua/post/24104/.

Цей універсальний продукт, покликаний доглядати за шкірою всіх типів, що забезпечує інтенсивне живлення разом з ефективним зволоженням упродовж 24 годин.

Косметична формула поживного крему є унікальною сумішшю багатства природних ресурсів. Поєднання козячого молока, еластичну та колагену, олії авокадо та какао, зумовило чудові властивості крему.

Він насичує вологою й корисними речовинами, позбавляє шкіру стягнутості та надає гладкість, чинить зміцнювальну, відновлювальну та антиоксидантну дії.

Цей засіб використовую тільки для ніг, бо мені не дуже подобається його запах, на шкірі він як гіркий. Це один недолік, а свої функції він виконує добре.

Дбайте за своїми ніжками💙