Pilirina 💛💙

Kizza стала моїм Миколайчиком ✨

Kizza стала моїм Миколайчиком ✨

Дівчатка, якщо ви ще не знайомі з нашою Kizza, то ви навіть не уявляєте яка це класна людина. Це фонтан позитивної емоції та посмішок. Сьогодні вона зробила мій день - у поштомат прийшла посилка з неочікуваними сюрпризами 🎁

Кілька днів тому побачила у стрічці пост Yana Osyka про крутезну палітру від Pat McGrath. За 150 ₴ я не готова зараз собі її купити та і темою тіней, скажу відверто, не дуже цікавлюся, бо маю кілька додекретних палєток. Ніби поки вистачає. Але мені так сподобалися у McGrath два дуохроми, що написала нашій Kizza, яка круто розбирається у пігментах та тінях, попросивши її допомогти підібрати щось подібне з двома рефілами, бюджетно-аналогічне.

Вона все знайшла та ще і відправила 🤦‍♀️

А ще Kizza знає, що у мене вивалюється волосся і поділилася зі цікавою штучкою - H.Q.Beauty Hair Loss Control Strenghtening Complex. Знаю, що більшість із вас його не долюблює. Прочитавши дописи, очікувала почути щось страшне від аромату, коли його описували у Клубі, але, повірте, після настойки стручкового перцю, вже нічого не страшно 😂 Це реально божественний аромат у порівняні.

Все буду згодом буду тестувати для блогу та викладати фотовідгуки, але те, що я бачу повністю виправдовує картинку у моїй голові.

А ви помітили 🐊з бісеру?

Це така «мілашка», як сказав мій синок і, звісно ж, Крокодік вже катається у машинках та добре вжився в атмосферу іграшок Тимофійчика.

Kizz’уля, я тебе обожнюю! 😘