Essence The Repair & Care. Базове покриття Essence
Чудовий засіб для шанувальниць нюдового покриття в манікюрі
Я майже чотири роки тому відмовилася від покриття нігтів гель-лаками. Мені й до того подобалося самій робити манікюр та покриття. То ж, відмова не стала для мене проблемою, навпаки, мені це в задоволення + не треба нікуди йти чи шукати час, та залежати від швидкості відростання нігтя.
Я роблю собі необрізний манікюр, тобто, ремувер, пилочки/бафи та апельсинові палички, про це писала у своєму відгуку на засіб для кутикули Nogotok
https://club.makeup.com.ua/post/24349/
Покриття роблю або прозорим базовим лаком (улюблений Sally Hansen), або напівпрозорими нюдовими відтінками TopFace 003, 004, 071.
Базове покриття Essence The Repair & Care відноситься саме до таких відтінків.
Не зважайте на колір Barbie-style у флакончику 🙈😅, я теж злякалася, коли побачила наживо, після отримання замовлення.
Насправді, лак приємно здивував. При нанесенні першого шару він є прозорим з рожевим відтінком, співпадаючи з кольором ногтьової пластини. Надає чудовий глянець, добре перекриває та вирівнює пластину. Нігті виглядають природньо та доглянуто.
Нижче фото з одним шаром лаку Essence.
З нанесенням другого шару Essenсe, ми отримаємо вже повноцінне кольорове покриття.
Ніжно-рожевий глянцевий відтінок повністю перекриває пластину, тобто вільний кінчик нігтя не просвічує. У той же час це дуже делікатне, неяскраве покриття, яке підходить на кожен день. На мою думку, це ще чудовий варіант на будь-яку пору року.
На фото вище, покриття у два шари. Зліва при денному освітленні, справа фото зі спалахом фотокамери + нанесла на безіменний палець золотистий лак TopFace Color Revelation 043.
Тепер про технічні характеристики базового покриття Essence The Repair & Care.
✨️Я не оцінювала здатності до repair&care, не маю проблем з нігтями, дбаю про руки та нігті комплексно (вітаміни та косметичні засоби), відростають занадто швидко, на мою думку, бо я останнім часом люблю мінімальну довжину.
✨️Як базове покриття, соло, в один-два шари, мені дуже подобається, глянець, щільність покриття на висоті, тривалість перебування на нігтях стандартна (для мене) 6 днів, без будь-яких негараздів.
✨️ Пензлик лаку, ось тут моя претензія, він маленький, хоч я маю маленьку нігтьову пластину і звична до різних лаків, тут мені незручно 😒 Треба пристосуватися, скільки набрати лаку, щоб вдало зробити за один шар покриття ... Це єдина і головна претензія до нього.
Отже, Essence The Repair & Care чудовий представник лаків для шанувальниць базового, нюдового покриття. Відтінок, який максимально наближений до природнього, щільність покриття нігтьової пластини на висоті. Лак чудово візуально вирівнює пластину, надає неймовірний блиск та якісне покриття.
Коментарі (0)