Mariia Braden

Catrice Soft Glam Filter Powder 🪭

Catrice Soft Glam Filter Powder 🪭

Вибрала по відгукам пудру Catrice Soft Glam Filter Powder, дуже бюджетний варіант. 🤍

Якщо чесно опиралась я більше на те як гарно вона виглядала та і відгуки були супер.

В мене є декілька пудр (6шт десь) які я використовую в залежності від сезону та від того куди я фарбуюсь: вдома на камеру для дзвінків чи в люди гуляти. Коли я купляю пудру, то після тестування по її якості як вона ляже на обличчя + протримається протягом часу я вже вирішую з якою метою її використовувати.

• Частково позитивні та негативні враження. На обличчі при денному освітленні шкіра обличчя виглядає добре, проте трошки забитою якщо придивитись, але це якщо придивитись. Також вона вибілює обличчя, тому функція буде супер для фотосесії де можна намалювати себе білосніжкою. З часом її стає видно на обличчі тому треба поправляти макіяж декілька разів і добряче працювати пензлем. Буду точно використовувати вдома для робочих дзвінків.

Висновки:

🔰 Чи буду користуватись?

- так, але вдома, як бюджетною пудрою.

🔰Чи куплю знову?

- більше ні, аніж так.

🔰 Чи раджу я цю пудру?

- 50/50 в залежності від мети. Якщо потрібно якісно виглядати протягом дня то ні. Якщо є можливість ходити з косметичкою та поправляти обличчя, то можна брати як бюджетний варіант.

Всім love ❤️