Христина 🌺

Пробники парфумів з боксу…

Пробники парфумів з боксу…

1). Gucchi flora. Минулого тижня якраз описувала цей парфум. Жасмин з фруктами. Мені не дуже підходять. Спочатку чітко відчувається жасмин ( все класно, я його люблю), а потім в кінці шлейф чогось важкого...от саме цей шлейф для мене лишній. З цими парфумами мені не дуже комфортно, бо я їх постійно відчуваю.

Є Gucchi bloom... вони схожі, але мені кращі, нема кінцевої нотки чогось іншого.

2). Montale oudyssee. Вони мені нп підійшли зразу, як тільки їх понюхала😅. Це унісекс, але я б сказала, більше чоловічий нахил. Вони важкі для мене. А на чоловіку пахнуть класно, мені подобається. На собі їхнього запаху я не витримую. Тут є бергамот, лаванда. І, якщо бергамот я дуже люблю, то запах лаванди терпіти не можу🤣. Ще лимон, імбир. Для чоловіка це досить достойний варіант. Для жінок я б обрала краще.

3). Franck boclet tobacco. Це також унісекс, і навіть більше для чоловіків ( і по назві, і по малюнку), але мені вони дуже подобаються. Це повний аналог Tom Ford табак& ваніль. Хоча є деякі нотки відмінності, але їх практично не відрізниш. Хіба різниця в ціні...помітна і відчутна. Ними користуюся і я. Тут поєднано нотки ванілі...кориці, гвоздики, а на задньому плані запах тютюну. Дуже красиве поєднання, вони дуже стійкі. На зиму ідеальні.

4) Elizabeth Arden white tea. З цим брендом не знайома взагалі. По відгуках порівнювали Comex green tea, що це повний аналог Elizabeth Arden Green tea. Я не знаю, як вони пахнуть...але точно можу сказати, що White tea практично однакові з Comex. І, якщо чесно, я надам перевагу Comex, а не їм. Практично однаковий запах, набагато бюджетніші, і по стійкості такі самі. Максимум 3 години...ці теж. Тож, якщо починати знайомство з цими парфумами, особисто я б почала з Comex.

5). Shiseido Ginza. Їх по обʼєму найменше...0,8 мл. Але вони сподобались мені найбільше. Спочатку тут відкривається запах чогось нового...каталоги з ейвон колись так пахли🤣. Потім це все переходить в запах троянди. Хоча її в складі немає...але чітко відчувається цей запах...і, до речі, троянду чую не тільки я. Теж є магнолія, жасмин, орхідея...одним словом, всі мої найулюбленіші аромати. А в кінці цей запах переходить в запах кондиціонеру для прання...чи порошку. Але це його взагалі не спотворює, а навпаки, додає ізюминки. Навіть чоловік сказав, що протягом 5 хвилин парфуми два рази запах змінювали, як я проходила. Тут я точно знаю, що хочу більший флакон.