krutoguuz

Пусті банки

Пусті банки
  • Dr. Spiller Vitamin C-Plus Cream Light

Про цей крем не хочеться багато розповідати, бо я його взгалі не зрозуміла. Крем досить жирненький та залишає блискучий фініш, впринципі це - ок для мене, але ..

Активні інградієнти алое віра, аргінін, вітамін С, гіалуронова кислота та кераміди. Що вказує виробник про дію крему: забезпечує потужний захист шкіри від вільних радикалів і зовнішніх агресивних факторів, стимулює оновлення і регенерацію шкіри, усуває перші ознаки старіння. А першими ознаками старіння є пігментація та мімічні зморшки, тобто крем частково має освітлювати. Хоча в мене й не вікова шкіра, але освітлювати є що, маю постакне. І цього освітлення я не помітила.

Мій висновок такий, що за цю суму можна купити декілька кращих кремів по дії, які реально будуть виконувати свою дію. А так то просто він здався базовим кремом, зі зволоженням в нього все добре.

  • SMART4DERMA ультраживильний церамідний батер

Це батер від українського бренду, а в мене троки до них манічка😂

В складі має екстаракт льону, кераміди, бджолиний віск, фосфоліпіди, коли для обличчя деякі з них не завжди добре, то для тіла це знахідка. Ці компоненти ніби утворюють захисну плівку на шкірі, яка утримує вологу, робить шкіру нереально м'якою та зволоженою.

Текстура, досить щільна, але досить швидко поглинається та не залишає жирної плівки на шкірі.

З мінусів, через те що текстура досить щільна іноді треба прикласти трохи зуссиль, щоб натиснути, а під кінець взгалі в мене дозатор поламався і я розрізала банку. Круто було б якби бренд змінив упапкування до даного засобу.

  • Dr. Sante Coconut Hair

В мене від цього бренду вже була маска, а на цей раз вирішила придбати ще й кондиціонер.

В складі є силікони, тобно він буде надавати тільбки візуальний ефект, але інколи на швидку руку має місце бути. Пахне кокосом, більше не знаю, що про нього сказати, бо він мега звичайний, як на мене.

Користувалися засобами з фото?

Пусті банки
Пусті банки
Пусті банки