Консилер Maybelline Eraser Multi-Use

В цьому пості хочу розповісти про досить відомий консилер Maybelline.

Замовляла на мейкап, але тон ходила підбирала собі в Єві) Дуже важко по фото визначити підходящий тон, щоб він не рижив чи не був занадто світлим\темним. Для володарок світлої блідої шкіри рекомендую тон 00-Ivory. Думаю, він досить універсальний і підійде багатьом. Якщо навіть він занадто світлий для вас - його можна легко змішати з тоном і не отримати пятно на обличчі)

Аплікатор для мене зручний, не люблю наносити консилер пальцями, кисточка уже в самому засобі. Із мінусів - трохи неакуратно виглядає ковпачок, засіб постійно на ньому залишається (На фото я баночку трохи протерла, але всеодно помітно)

Також подобається те що по баночці завжди видно скільки засобу залишилось. На останньому фото видно що при прокрутці прес опускається і завдяки цьому можна планувати покупку нового засобу)

До речі, у мене завжди була проблема з засиханням консилера - під кінець туди потрібно було лізти ледве не шкребком) В цьому ж консилері взагалі інший принцип, у вас на кисті завжди свіжий не окислений і не засохший консилер.