Fanola Frequent Use Shampoo
Шампунь для частого застосування від італійського професійного бренду не за всі гроші світу!
Чи потрібен шампунь з нейтральним ph?!
Почнем з того що таке ph
Ph-простими словами це показник кислотності і лужності в розчині.Діапазон вираховується з 1 до 14,природній ph шкіри людини дорівнює 4,5-5,5.
Для щоденного використання найкраще обирати засоби які наближені до природнього ph,таким чином засоби більш делікатно впливають на шкіру/волосся,не порушуючи природній ph баланс.Обираючи шампунь з низьким ph ми більш лагідно і делікатно очистим шкіру голови і волосся,знизимо ризик свербіння і лупи,волосся не пересушується,а це означає що воно буде більш еластичним і не таким ламким.
Також якщо ви,як і я,власниця жирного типу шкіри голови,і миєте волосся щодня,то шампунь з низьким ph буде вашим рятівником-він діє більш делікатно,з ним волосся і шкіра голови гарно очищена,але при цьому не пересушена по довжині.
💎
Шампунь обрала від італійського бренду Fanola,з ним вже знайома по його супер масці для волосся(відгук тут⬇️:)
https://club.makeup.com.ua/post/11595/
Шампунь обрала в обʼємі 350 мл
Шампунь створений для частого застосування,має в складі вітаміни В1,В2,Е і РР(нікотинова кислота,має протизапальну дію,а також зменшує виділення шкірного сала).Шампунь нормалізує роботу сальних залоз,мʼяко але ефективно очищує шкіру голови і волосся,а також має протизапальну,заспокійливу і тонізуючу дію.
Упакування просте і лаконічне,з незвичного-це кришечка,вона не відкривається звичайним способом,а її треба протянути пальцем вверх,для мене це не зовсім зручний спосіб відкрити шампунь,особливо коли руки вологі.
💎
Запах нейтральний,косметичний,на волоссі не залишається.
Консистенція доволі рідка,схожа на кисіль,за рахунок цього розхід шампуня доволі великий.
Піниться шампунь добре,перше намилювання слабеньке,а з другого то дуже добре вспінюється.
💎
Волосся промиває якісно,в коренях воно навіть скрипить,у вологому стані волосся на дотик хороше,не сплутане.
Ще з першого використання помітила що вже висушене і вкладене волосся добре лежить,воно гладеньке з коренів до кінчиків,шампунь його не розпушив як це буває зазвичай коли використовуєш шампуні для жирного типу волосся.
Свербіжу чи лупи за період використання помічено не було)
💎
На жирність шкіри голови шампунь не вплинув,наразі я мию волосся через день,і це в принципі норм,на другий день після миття волосся виглядає цілком нормально)
Мені дуже сподобалось,що шампунь не розпушує і не заплутує волосся,воно легке,розсипчасте,блискуче і еластичне від коренів до кінчиків.
По властивостям шампунь чудовий,з мінусів - це не зовсім зручне пакування і великий розхід засобу.
Коментарі (0)