Missmili

Fanola Frequent Use Shampoo

Fanola Frequent Use Shampoo

Чи потрібен шампунь з нейтральним ph?!

Почнем з того що таке ph

Ph-простими словами це показник кислотності і лужності в розчині.Діапазон вираховується з 1 до 14,природній ph шкіри людини дорівнює 4,5-5,5.

Для щоденного використання найкраще обирати засоби які наближені до природнього ph,таким чином засоби більш делікатно впливають на шкіру/волосся,не порушуючи природній ph баланс.Обираючи шампунь з низьким ph ми більш лагідно і делікатно очистим шкіру голови і волосся,знизимо ризик свербіння і лупи,волосся не пересушується,а це означає що воно буде більш еластичним і не таким ламким.

Також якщо ви,як і я,власниця жирного типу шкіри голови,і миєте волосся щодня,то шампунь з низьким ph буде вашим рятівником-він діє більш делікатно,з ним волосся і шкіра голови гарно очищена,але при цьому не пересушена по довжині.

Fanola Frequent Use Shampoo

Шампунь обрала від італійського бренду Fanola,з ним вже знайома по його супер масці для волосся(відгук тут⬇️:)

https://club.makeup.com.ua/post/11595/

Шампунь обрала в обʼємі 350 мл

Шампунь створений для частого застосування,має в складі вітаміни В1,В2,Е і РР(нікотинова кислота,має протизапальну дію,а також зменшує виділення шкірного сала).Шампунь нормалізує роботу сальних залоз,мʼяко але ефективно очищує шкіру голови і волосся,а також має протизапальну,заспокійливу і тонізуючу дію.

Упакування просте і лаконічне,з незвичного-це кришечка,вона не відкривається звичайним способом,а її треба протянути пальцем вверх,для мене це не зовсім зручний спосіб відкрити шампунь,особливо коли руки вологі.

Запах нейтральний,косметичний,на волоссі не залишається.

Консистенція доволі рідка,схожа на кисіль,за рахунок цього розхід шампуня доволі великий.

Піниться шампунь добре,перше намилювання слабеньке,а з другого то дуже добре вспінюється.

Волосся промиває якісно,в коренях воно навіть скрипить,у вологому стані волосся на дотик хороше,не сплутане.

Ще з першого використання помітила що вже висушене і вкладене волосся добре лежить,воно гладеньке з коренів до кінчиків,шампунь його не розпушив як це буває зазвичай коли використовуєш шампуні для жирного типу волосся.

Свербіжу чи лупи за період використання помічено не було)

На жирність шкіри голови шампунь не вплинув,наразі я мию волосся через день,і це в принципі норм,на другий день після миття волосся виглядає цілком нормально)

Мені дуже сподобалось,що шампунь не розпушує і не заплутує волосся,воно легке,розсипчасте,блискуче і еластичне від коренів до кінчиків.

По властивостям шампунь чудовий,з мінусів - це не зовсім зручне пакування і великий розхід засобу.