Свідома клієнтка

Заспокійливо-зволожувальне молочко для демакіяжу від АА

Заспокійливо-зволожувальне молочко для демакіяжу від АА

Це молочко я хотіла спробувати доволі давно і ось до нього непланово дійшла черга. Виробник назвав це молочко 2в1 заспокійливо-зволожувальним, я також покладала на нього великі сподівання, але трохи в іншому 2в1 сенсі: мені хотілось підібрати засіб, який буде змивати макіяж, а також змиватиметься водою, не лишаючи плівки, що часто властиве молочку для демакіяжу.

На упаковуванні ми бачимо, що молочко підходить для кожного типу шкіру, містить алантоїн, гіалуронову кислоту та цераміди. Однак, ще більше ніж ці компоненти, мене привабили похідні центели у складі:

Азіатикозид зцілює рани, є антиоксидантом та теоретично стимулює вироблення колагену I типу

Мадекасова кислота — відновлення шкіри, зцілення ран, зволоження

Азіатикова кислота теж теоретично стимулює вироблення колагену I типу

Склад трішечки відрізняється від зазначеного на сьогодні на Makeup, ось склад молочка, яке приїхало до мене з ЄС:

Aqua, Ethylhexyl Stearate, Pentylene Glycol, Glycerin, Cetyl Alcohol, Trilaureth-4 Phosphate, Cetearyl Alcohol, Hydroxyacetophenone, Panthenol, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Hyaluronic Acid, Triolein, Glyceryl Dioleate, Ceramide NP, Ceramide NG, Allantoin, Carbomer, Sodium Hydroxide.

В пляшці 200 мл і користуватись засобом можна 9 місяців після відкриття. Виробник зазначає, що засіб пройшов дерматологічне тестування з участю осіб з алергічними захворюваннями шкіри, не містить ароматизаторів та барвників, має нейтральний pH та пройшов офтальмологічну перевірку.

Виробник радить вмасажувати молочко в шкіру обличчя, включаючи ділянку навколо очей та губи, а потім очистити шкіру косметичною серветкою.

Мої враження:

Якщо використовувати молочко за інструкцією виробника, певна частина лишиться на шкірі та буде зволожувати. Я все зробила так як радить виробник, потім ще вмилась водою і молочко дійсно змило саме себе, тож певний час я спробую використовувати його як єдиний засіб очищення і побачу, що з цього вийде. Мої перші враження позитивні і я думаю, такими вони й лишаться. Молочко добре впоралось з макіяжем і хоч я очистила ним шкіру двічі поспіль, не можу сказати, що в тому була нагальна потреба. Воно зручної густини та майже не пахне, якщо цілеспрямовано його нюхати, то можна почути технічний запах компонентів. За складом це молочко ближче до крему ніж до звичного очисного засобу, тому в умовах відсутності води ним можна очистити шкіру і зі спокійною душею лишити на шкірі залишки.

Що не сподобалось: на пляшці після використання лишилась вм'ятина, сподіваюсь, не трісне, раніше в мене такого з пляшечками молочка від АА не було.