V-R-O-D-L-Y-V-A

🤍 Real Barrier 🤍

🤍 Real Barrier 🤍

Привіт Makeup club 🖤
Ділюся з вами своєю улюбленкою, яка входить у мій ідеальний набір для догляду за шкірою обличчя, шиєю та декольте взимку.

Насправді, цей крем можна використовувати на будь-якій ділянці шкіри, не тільки на обличчі. Він з кожною частиною тіла впорається ефективно, оскільки засіб на основі MLE (Multi-Lamellar Emulsion). За своєю структурою ламелярна емульсія повторює будову епідермісу, тому її ще називають "друга шкіра".

Якщо звичайна емульсія плівкою обволікає шкіру і діє в основному на поверхні, то ламели у складі MLE, завдяки схожій структурі з жирами в людській шкірі, як латки вбудовуються в ліпідний шар епідермісу, на клітинному рівні відновлюють його пошкоджені ділянки і зміцнюють. В результаті шкіра більш зволожена, насичена, гладка та пружна. І оскільки таких «латок» в емульсії ламелярії багато, її також називають мультиламелярною (звідси слово «multi» в абревіатурі MLE).

Ламелярна емульсія навіть без додаткових активних компонентів відновлює пошкоджені ділянки епідермісу та зміцнює захисний бар'єр. Також краще інших емульсій транспортує активні компоненти в глибокі шари шкіри.

🤍 Real Barrier 🤍

Упаковка в лаконічному стилі, є згадка у вигляді абревіатури MLE. Також є мембрана із фольги для захисту продукту.

Текстура крему дуже легка, не гелева, але й не щільна, як у жирного крему. Засіб білого кольору.

Аромат аптечний, але для мене приємний.

Об'єм: у мене міні версія - 10 мл. Також продаються у 50/ 75 мл.

Активні компоненти:

  • 5 типів гіалуронової кислоти з різною молекулярною масою - глибоке та пролонговане зволоження шкіри, підтримка оптимального рівня вологи у шкірі, попереджаючи її зневоднення;
  • пантенол - зволоження та регенерація пошкодженої шкіри, робить її гладкою та еластичною, підвищує міцність колагенових волокон, регулює процеси клітинного метаболізму;
  • мадекасосид (екстракт центелли азіатської) - регенерація та пом'якшення. Має зміцнюючу дію на кровоносні судини, регулює гідроліпідний баланс шкіри та стимулює процес епітелізації;
  • алантоїн (екстракт з листя і коріння камфори) має протимікробні та протизапальні властивості, прискорює процеси регенерації клітин, пом'якшує та зволожує, заспокоює подразнення та запалення, зміцнює захисні функції;
  • комплекс аромомасел для усунення стресу, від якого страждає чутлива шкіра: олії кореня ветівера, лаванди, апельсина.

Активна дія до 72 годин. І дійсно, мені не потрібно наносити його кожен день, щоб зволожити шкіру. Я чергую цей крем з іншими засобами.

Крем підийде для будь-якого типу шкіри.

Мій спосіб застосування. Крем наношу після очищення і тонізації, розподіляю подушечками пальців і поплескую шкіру до повного всмоктування. Щоб використовувати крем як маску, наношу товстий шар крему на 20 хв.

Крем легко розподіляється, швидше розмазується, ніж вбирається, після себе залишає відчуття ледь уловимої плівки, але при цьому без липкості та жирного блиску. Часто ловлю відчуття легкого приємного холодку.

Користуюся цим кремом не перший рік.

Мої висновки. Це дуже хороший ліпідо зберігаючий і ліпідо відновлюючий крем, що ефективно справляється з подразненнями навіть на дуже сухих і пошкоджених ділянках шкіри. Відмінно заспокоює, позбавляє дискомфорту та стягнутості, а також запобігає появі лущення. Це інтенсивне зволоження. Шкіра після крему м'яка та гладенька, хочеться часто чіпати та гладити свої приємні щічки. Також помітила як засіб покращив тон шкіри та вирівняв мікрорельєф.

Один крем здатний навіть без додаткових компонентів відновити та перетворити шкіру 🥰

⚠️ Але попереджаю: цей крем має дуже багато підробок, тому купуйте його тільки у перевірених постачальників ⚠️