𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Який засіб сподобався більше і чому не має бажання повторювати

Який засіб сподобався більше і чому не має бажання повторювати

Шампунь і бальзам я купляла ще літом. На той момент нова лінійка Hyaluron plump була дуже популярна і користувалась попитом. Якщо чесно, то ці засоби мене не вразили.

Аромат у обох однаковий, він класний, яскравий, довго тримається, аж до наступного миття.

Шампунь незвичного світло-фіолетового кольору (тонуючих властивостей не має), не густий, піниться добре.

Перші враження від шампуню були досить гарні. Мені дуже подобалось як він м'яко очищує, не сушить волосся, робить його гладеньким і приємним на дотик. Але... З кожним використанням я поступово почала міняти свою думку.

Справа в тому, що при регулярному митті голови цим шампунем, волосся все швидше ставало брудним і було таке відчуття, немов він погано вимивається, чи створює на волоссі якусь плівку. Також забирався об'єм. Я почала його потім чередувати з іншим і бачила суттєву різницю, після чого зробила для себе висновки, що це не моє. Коли він закінчився, то повторно його купити бажання більше не виникало. Він наче і не поганий, але мені не подобались деякі описані нюанси. Доречі, ніяких негативних наслідків на шкірі голови не викликав (маю на увазі лупу, свербіння і т.д.)

Бальзам сподобався більше, я планувала його потім купити ще, але познайомилась з більш вдалим і було очевидно, що Hyaluron plump в порівнянні програє. Бальзам також фіолетового кольору, в принципі, як бюджетний варіант - досить непоганий. Він ефективно росплутує, пом'якшує волосся, полегшує розчісування, але на моїй пошкодженій довжині з посіченими кінчиками не дає бажаного їх розгладження, щоб вони не пушились. В якійсь мірі він і робить волосся більш слухняним, але не так ідеально, як мені хотілося б. Є бальзами, які вирішують цю задачу краще і мене більше влаштовує візуал.

Якось так.