Що я придбала?
для волосся
Раніше в мене була маска Еveline Cosmetics Hair 2 Love (про неї детальніше писала тут https://club.makeup.com.ua/post/21046/), вона мені дуже подобалася, але закінчилася, а я так і не зловила її в наявності, тому було вирішино придбати маску, яка в мене була раніше і сподобалася, і вибір впав в на Garnier Fructis Superfood Mask Папайя.
- Garnier Fructis Superfood Mask
Мені дуже подобпється, що в неї є декілька видів використання, як кондиціонер, маска та незмивашка, останнім способом не використовувала, боюся забагато нанести. Маска має приємний фруктовий аромат, який залишається на волоссі та більш густішу текстуру від попередньої. І набагато більший об'єм, ціна +- однакова.
Термозахист в мене раніше був від Rated Green Real Shea Cold Pressed Shea Butter Protein Recharging Leave-in Treatment, який я так і не зрозуміла. Потім я дового його взгалі не купувала. Але все ж таки помітила дію фену на волосся, воно стало більш ламатися на кінчиках та стало сухіше. Рішення було прийнято швидко. Я придбала Taft Heat Protection.
- Taft Heat Protection
Засіб має зручний розпилювач, та мінмальний і ненав'язливий аромат, бо після попереднього захотілося комфортнішого нанесення. Волося не обтяжує, але реально захищає поки за 2 тижні користування я так і не зрозуміла.
Як можна зрозуміти, що термозахист реально працює? Хелппп 🙏
Коментарі (0)