Yuriivna 🌸

Це не лак,це прозоро-рожевий скарб для Ваших нігтів💅

Це не лак,це прозоро-рожевий скарб для Ваших нігтів💅
Це не лак,це прозоро-рожевий скарб для Ваших нігтів💅


Я вирішила не робити "заміну гравця",а у моєму випадку - інших засобів у наступних дописах,а продовжити тему Essence.
Нагадаю,я вже протестувала доглядова олійку від цієї фірми,допис ось тут https://club.makeup.com.ua/post/24528/
Тепер на черзі зміцнюючий лак,чим здивував,сподобався він мені чи ні,хоча з назви допису,можна здогадатися по мій вердикт,але тепер детальніше...
Дизайн : звичайна пляшечка,звичайного лаку,так би я сказала,якби щось у цьому простому дизайні мені не припало до душі,можливо яскравий колір ковпачка,у олійки він був у більш помаранчевому відтінку,а в цьому випадку яскраво-дівчачий- рожевий колір,тільки не ковпачка,а самого лаку(вмісту у баночці)
Аромат : аромат є,доволі відчутний,після нанесення провітрюю кімнату,бо лак є лак,і аромат якщо честно не є для мене особливою проблемою.

Це не лак,це прозоро-рожевий скарб для Ваших нігтів💅

Колір прозоро-рожевий,я наношу один слой,інколи два.Після нанесення з'являється блиск на нігтях та злегка рожевий відтінок,виглядає все це дуже натурально.
Скільки тримається Essence?
У меня лак на нігтях тримається близько 3-4 днів,інколи й більше,але при тієї умови,що я не починаю щось "відковирювати" з вже нафарбованими нігтями.
Додам ще деяку інформацію про лак : він доволі швидко висихає,тому я намагаюсь рівномірно нанести один слой лаку і не продовжувати нафарбовувати одразу,якщо щось вийшло не так,або я хочу більше видимого прозоро-рожевого відтінку на нігтях,я чекаю і наношу ще один слой,двох слоїв мені достатньо,іноді я і один слой залишаю.Мені дуже подобається,що висихає покриття швидко,не треба багато часу на манікюр і не треба робити "махаючі"рухи руками,щоб прискорити час висихання.
То чим здивував же?
Як для звичайного лаку, доволі довге покриття,а для мене 3-4 дні це довго,бо зазвичай лаки тримаються у мене 1-1.5 дні і починають по краях вже лущитися.І приємно здивував сам відтінок лаку,це максимально природній рожевий відтінок,це додає якоїсь "родзинки" Вашим нігтів,які не покриті.Здивуванням ще стало те,що нігті не так активно ламаються після нанесення цього лаку,бо я ненароком обов'язково маю "зачепитися" та й зламати хоч один ніготь,на пакуванні написано,що після користування лаком,нігті стають на 94% міцнішими, не знаю чи точно це так,точніше чи такий високий відсоток,але нігті і справді стають міцнішими і не так ламаються.
Ціна для такого скарбу бюджетна,тому якщо Ви зняли покриття гель-лаку як це сталося у моєму випадку,або якщо Ви взагалі відмовились від гель-лаку,але хочете додати "родзинку" у манікюр,та щоб це виглядало природньо та натурально то варто спробувати цей лак.
Рекомендація 10/10