Тональний, що не залишає відбитків на пуховику)) Estee Lauder Futurist Hydra Rescue SPF45
Хоч я дуже люблю корейські ВВ-креми, але є в моїй косметичці один люксовий тональний, який я поновлюю знов і знов - Estee Lauder Futurist Hydra Rescue SPF45.
Чому? Бо він дарує тонке покриття, яке сяє, при цьому гарно перекриває недоліки та вирівнює тон. А головне - чудово тримається і в спеку, і в холод, мінімально відбивається на телефоні/одязі та має СПФ45.
В мене відтінок 1N0 Porcelain і він чудово підходить для світлої шкіри.
По консистенції продукт доволі рідкий (при цьому гарно пігментований), майже не має запаху та легко наноситься пальцями та вологим спонжем (в принципі, можна і пензлем, але я не фанат такого способу). Цей тональний позиціонують як засіб для сухої/вікової шкіри і я не можу не погодитись з цим - адже він дає ефект сяяння, при цьому не підкреслює мімічні лінії. Хоча і для нормальної/комбінованої/жирної шкіри він також може підійти, питання лише в ставленні до такого фінішу, бо хтось любить блистіти, а хтось, навпаки, обирає матуючі текстури 🤗.
Так, Estee Lauder Futurist Hydra Rescue SPF45 має свої нюанси:
- носик постійно брудниться кремом, тому доводиться періодично влаштовувати тюбіку дні чистоти));
- тональний здатен підкреслити сухі ділянки шкіри, якщо пропустити ексфоліацію та недостатньо зволожити шкіру - при цьому з деякими дуже поживними текстурами також може конфліктувати, скочуватись або залипати.
Тому, головне - це підготовка шкіри перед нанесенням тонального засобу.
Якщо ви любите корейську систему догляду, то скоріше за все у вас в арсеналі є кислоти, поживна есенція та ідеальний зволожуючий крем)). Якщо ні - не забувайте про ензимний пілінг 2-3 рази на тиждень та спробуйте інший крем, коли тональний не хоче дружити з вашим звичним🙃.
Але воно того варте, повірте - адже навіть улюбленець багатьох Purito BB не зможе так довго всидіти на шкірі в ідеальному стані, як Есті (хоч, віддамо йому належне - Пуріто має чудове перекриття та 21 відтінок ідеально підходить для маскування почервонінь). Та саме Футуріст водночас легкий і криючий, він не підкреслює пори, має світловідбивний ефект, проте не "масний млинчик", чудово підходить як на кожен день, так і для особливих подій та фотосесій.
Коментарі (0)