Anna_feerie

Тональний, що не залишає відбитків на пуховику)) Estee Lauder Futurist Hydra Rescue SPF45

Тональний, що не залишає відбитків на пуховику)) Estee Lauder Futurist Hydra Rescue SPF45

Хоч я дуже люблю корейські ВВ-креми, але є в моїй косметичці один люксовий тональний, який я поновлюю знов і знов - Estee Lauder Futurist Hydra Rescue SPF45.

Чому? Бо він дарує тонке покриття, яке сяє, при цьому гарно перекриває недоліки та вирівнює тон. А головне - чудово тримається і в спеку, і в холод, мінімально відбивається на телефоні/одязі та має СПФ45.

Тональний, що не залишає відбитків на пуховику)) Estee Lauder Futurist Hydra Rescue SPF45

По консистенції продукт доволі рідкий (при цьому гарно пігментований), майже не має запаху та легко наноситься пальцями та вологим спонжем (в принципі, можна і пензлем, але я не фанат такого способу). Цей тональний позиціонують як засіб для сухої/вікової шкіри і я не можу не погодитись з цим - адже він дає ефект сяяння, при цьому не підкреслює мімічні лінії. Хоча і для нормальної/комбінованої/жирної шкіри він також може підійти, питання лише в ставленні до такого фінішу, бо хтось любить блистіти, а хтось, навпаки, обирає матуючі текстури 🤗.

Так, Estee Lauder Futurist Hydra Rescue SPF45 має свої нюанси:

- носик постійно брудниться кремом, тому доводиться періодично влаштовувати тюбіку дні чистоти));

- тональний здатен підкреслити сухі ділянки шкіри, якщо пропустити ексфоліацію та недостатньо зволожити шкіру - при цьому з деякими дуже поживними текстурами також може конфліктувати, скочуватись або залипати.

Якщо ви любите корейську систему догляду, то скоріше за все у вас в арсеналі є кислоти, поживна есенція та ідеальний зволожуючий крем)). Якщо ні - не забувайте про ензимний пілінг 2-3 рази на тиждень та спробуйте інший крем, коли тональний не хоче дружити з вашим звичним🙃.

Але воно того варте, повірте - адже навіть улюбленець багатьох Purito BB не зможе так довго всидіти на шкірі в ідеальному стані, як Есті (хоч, віддамо йому належне - Пуріто має чудове перекриття та 21 відтінок ідеально підходить для маскування почервонінь). Та саме Футуріст водночас легкий і криючий, він не підкреслює пори, має світловідбивний ефект, проте не "масний млинчик", чудово підходить як на кожен день, так і для особливих подій та фотосесій.