MERMADE

Шампунь та Кондиціонер для волосся від Mermade 🧜‍♀️

Шампунь та Кондиціонер для волосся від Mermade 🧜‍♀️
Шампунь та Кондиціонер для волосся від Mermade 🧜‍♀️

🎤 Привіт, наші інтерв’ю вже традиційна рубрика для MakeUp Club, і по секрету - ти вже маєш своїх прихильників у клубі. Дівчата вдячні тобі, за круті та дієві продукти і всі дуже чекають на новинки)

👨‍🔬 Привіт! Дуже радий, що нашим користувачам продукти стали до смаку! По секрету скажу, що скоро чекайте ще на новиночки від нас 🤭 Нам буде чим вас порадувати.

🎤 Минулого разу, ми вже анонсували тему нашого інтерв’ю, це шампунь та кондиціонер для волосся. Чому сьогодні аж два продукти?

👨‍🔬 Розумієш, шампунь та кондиціонер це ті два продукти, які найкраще працюють в тандемі та підсилюють дію один одного.

🎤 Загалом догляд за волоссям став новою віхою для бренду Mermade, чому ви вирішили піти у такий доволі конкурентний сегмент? Здається у цьому направленні вже було все, і навіть більше, це вас не лякало?

👨‍🔬 Як ви вже помітили, ми почали розвивати асортимент наших продуктів у різних сегментах, все для того, щоб закрити основні потреби для догляду наших користувачів, які вже вподобали доглядові засоби Mermade. Ми також зробили тревел-формат для шампуню та кондиціонеру, щоб ви всі мали змогу брати наші засоби з собою в подорож і кайфувати від дії.

🎤 Якими саме складовими шампуню ви виділяєтесь серед інших виробників, у чому ваша фішка?

👨‍🔬 Нашу формулу шампуню ми розробили з урахуванням всіх потреб наших споживачів, в якості активних компонентів ми додали про-вітамін В5 та гідролізований кератин, які якісно доглядають за волоссям, роблять його сяючим та гладеньким. А кондиціонер, окрім вище згаданих компонентів, містить унікальну олію крамбе, яка допомагає відновити та зміцнити волосся від коренів і до самих кінчиків.

🎤 Чи ваші засоби для волосся універсальні, можуть ними користуватись власниці кучерів чи фарбованого блонду 👩‍🦱 👩‍🦳?

👨‍🔬 Так, ці два засоби універсальні і їх можуть використовувати власниці всіх типів волосся для базового догляду за ним.

🎤 Також, не можу не відмітити, що нещодавно ви змінили пакування кондиціонера, замість звичайного ковпачка, тепер у нього дозатор🧴, у чому причина?

👨‍🔬 Ми отримали фідбек від наших користувачів, що за рахунок густої формули кондиціонеру саме з дозатором буде зручніше ним користуватись, тому ми вирішили замінити ковпачки, щоб ви ще більше насолоджувались нашою косметикою.

🎤 Повністю погоджуюсь, так стало дійсно простіше, особисто я раніше його тримала догори “ногами”, але все одно трохи деформувала флакон, коли натискала, що б дістати з нього потрібну кількість кондиціонера. Тепер же маю дві гарні пузаті баночки, які дуже естетично вписуються в інтер'єр моєї ванної кімнати… Ой! Давай повернемось до інтерв’ю) Дай пораду нашим читачам, як слід доглядати за волоссям взимку?

👨‍🔬 В зимовий час волосся може потерпати від холодної погоди, тому необхідно його більше живити, щоб воно завжди чудово виглядало. Для цього рекомендую використовувати наш кондиціонер для волосся в якості маски, тобто потримати на волоссі 10-15 хвилин (трошки довше ніж просто як кондиціонер), щоб активні компоненти, які входять до складу засобу мали змогу краще наситити волосся та запустити процеси відновлення. Також, для того, щоб не так часто мити голову в зимовий період (адже це досить довга процедура), рекомендую використовувати скраб-пілінг для шкіри голови, він лагідно відлущить ороговілу шкіру та збалансує виділення шкірного себуму, що дозволить волоссю довше залишатись чистим.

🎤 Як завжди, дуже корисні та актуальні поради, наступного разу детальніше поговоримо саме про скраб-пілінг для шкіри голови. Дуже дякую тобі! І з прийдешніми святами, до зустрічі вже у Новому році 🎄