Христина 🌺

Ще одна естетика у флаконі…

Ще одна естетика у флаконі…

Там було чомусь два однакових парфуми: 2 і 5 мл...Звичайно, було б цікавіше, якби були різні. Ну, але вже є, як є🤷🏻‍♀️.

З брендом Chloe особисто не знайома. Колись давно нюхала якісь парфуми...навіть назви не знаю...щось вони мені пахли чимось специфічним...так пахнуть руки, коли треш зелені горіхи😅.

Тому я не мала великих надій, що мені зайде цей аромат.

Ще одна естетика у флаконі…

Дуже класно і стильно дивиться. Звичайно, з собою в сумку їх не візьмеш...але на косметичному столику дивиться оригінально👌.

Мені, як не дивно, парфуми сподобались. Вони яскраво виражено пахнуть розою...не трояндою, а саме такою кущовою розою, чи ружою 🤔, з якої роблять повидло.

Тут є півонія, конвалія, троянда, фрезія, тубероза. І парфуми дійсно так пахнуть цими всіма квітами в перемішку. Тож, хто хоча б якусь квітку звідси не любить- то краще не ризикувати. Мені подобаються якраз всі квіти...ще добре би було жасмину добавити🤣.

Парфуми дуже насичені квітковим ароматом. Літом буде важко з таким запахом. На зиму мені ідеально. Принаймні використовувала 3 рази, і жодного разу не нудило. Вони досить стійкі. В мене хатній костюм доторкнувся до тіла...то я відчувала запах ще на наступний день. Вони навіть стмось мені нагадують олійні парфуми, в них теж такі насичені аромати.

Найкращий період для цього парфуму- пізня осінь/ зима/ рання весна.

Мені загалом вони сподобались, досить цікаво пахнуть. Але цей аромат тільки для любителів таких квітів.