Anna_feerie

Мікро-олівчик для брів від бюджетного бренда

Мікро-олівчик для брів від бюджетного бренда

Оскільки в мене закінчився механічний олівець від Loreal https://club.makeup.com.ua/post/13927/, мені захотілось спробувати ще щось у такому форм-факторі і я обрала (звісно) знаменитий продукт від Eveline у відтінку Taupe.

І це дійсно ідеальний колір для блондинок та світленьких дівчат, адже він максимально натурально виглядає на бровах: не рижить, не виділяється, а просто додає гущини, ніби свої брови, тільки краще 😍.

Мікро-олівчик для брів від бюджетного бренда

Та давайте повернемось до героя мого допису: Eveline Cosmetics Brow Pencil – це механічний мікроолівчик, в мене такого тонесенького ще не було! Після того, як його попередник від Лореаль ламався, тепер я не викручую сильно, а лише трошки, аби вистачило для фарбування.

Фарбує він гарно, робить дууууже тоненькі лінії, не тече, гарно тримається та не боїться води. Мені подобається використовувати його в щоденному макіяжі, щоб заповнити деякі ділянки брівок та додати їм охайності. Відтінок для цього підходить якнайкраще, а щіточка на зворотньому кінці олівчику гарно прочісує волосинки).

А ще зараз Eveline Cosmetics Brow Pencil на знижках на сайті, тому рекомендую придивитись до нього 😍 .