La Roche Posay Effaclar фаворит серед вмивалок.
У мене жирна шкіра і цей очищувальний засіб найкраще підходить для щоденного використання щоб позбутися небажаного жиру.
У мене бутиль 400 мл і я ним користуюся вже вічність (6 місяців) ця вмивалка дуже економна, оскільки вам потрібно лише трохи засобу для очищення шкіри, тож це супер знахідка для вашого гаманця!💵
Гель має прозорий колір і гелеподібну консистенцію. Він має м'який і заспокійливий запах з нотками цитрусу, а упаковка безпечна і зручна для подорожей.
Випускається в двох варіантах 200 і 400 мл.
Об'єм 400 мл має більш зручну упаковку бо йде в тубі з міцного пластику з помповим дозатором. Дозатор дозволяє видавити ту кількість засобу яка необхідна і за весь час жодного разу не заїдав та не ламався.
Гель використовую 1 раз в день під час вечірнього вмивання. Він легко змивається, не має відчуття що гель залишився на шкірі. Макіяж також чудово змивається, тоналку та пудру змиває на ура. Одразу після вмивання з’являється відчуття чистоти та комфорту. Сухості і стягнутості після вмивання не викликає.
Цей очищувальний пінний гель від effaclar ідеально підходить для чутливої жирної шкіри, оскільки він дуже м'яко видаляє надлишки жиру і забруднення з обличчя.
Якщо у вас суха або нормальна шкіра, я д умаю що варто підібрати більш делікатний засіб, оскільки цей зробить вашу шкіру сухішою.
Коментарі (0)