Nastya

Три засоби які є маст-хевом для проблемної та жирної шкіри

Три засоби які є маст-хевом для проблемної та жирної шкіри

Вже на протязі довгого часу я шукаю для себе ідеальний догляд для моєї пробленої та жирної шкіри яка супроводжується постакне , розширеними порами , чорними цятками та нерівнимірим тоном.

І ось ці три засоби які допомагають мені з цим:

  1. Гель-мус для очищення проблемної шкіри
  2. Гель-крем потрійної дії для корекції недоліків проблемної шкіри та запобігання їх повторній появів
  3. Ультраконцентрована сироватка Ефаклар для обличчя з ефектом пілінгу з комплексом трьох кислот

Гель-мус для очищення проблемної шкіри це- дбайливе очищеня без стянутості обличчя , легка прозора текстура з приємним не навязливим запахом, добре піниться , після користуваня цим гелем відчутя чистоти в усіх сенцах цього слова, шкіра стає мягенькою , та гладкою . Одне з приємних спостережень що всього одна краплинка забезпечує цей ефект

Раніше я ненавиділа всілякі креми для обличя так як вони були занадто жирні та забивали пори , а ефект млинця на облиці роздратовував .

З цим гель-кремом мої думки змінилися . Я використовую його вранці після вмивання . Текстура цьго крема дуже ніжна , швидко поглинається , зволожує та помякшує шкіру , пори значно звужуються ,тон вирівнюється , а саме головне після поглинання присутній ефект матуваня шкіри, який залишається впродовж дня. Шкіра цілий день не виділяє надлишкового себуму . Таке відчутя ніби тільки після вмивання .

Ультраконцентрована сироватка це напевно найкраще що траплялося з моєю шкірою . Як і зазначено в інструкції я використовую його в вечірній рутині , після очищеня шкіри . Після відкриття баночки відчула різкий запах саліцилу так як він є в складі , але вже під час нанесеня він зник , а залишився легкий та приємний запах як у всієї продукції La Roche-Posay. Тягуча текстура , прозорий колір , після нанесеня може здаватись що є ефект липкості , але це не так, сироватка швидко поглинається і взагалі не відчувається на шкірі . Вже після першого використання помітні зміни :

  • Недоліків стало набагато менше
  • Підсушені прищики
  • Рівний тон
  • Зменшення почервонінь
  • Пори значно звузились

Забула зазначити що після використання цієї сироватки виробник радить застосовувати сонцезахисний засіб з фактором захисту не менше SPF15. Так як продукт може зробити вашу шкіру більш чутливою до сонячного світла.

Дякую за увагу !!! Буду рада вашим коментам та підписці .