saybeautyk

ЯК ВРЯТУВАТИ СУХУ ТЕКСТУРУ?

ЯК ВРЯТУВАТИ СУХУ ТЕКСТУРУ?

Впевнена, що у кожної з нас були випадки, коли падали румʼяна, пудра чи тіні, і розбивались в пух і прах. Особливо це образливо, коли продукту ще багато або він зовсім новий.

Розкажу, як полагодити будь-яку СУХУ текстуру (цим способом користуюсь вже 10+ років, проте коли виросла, я вже більш обережна і рідко щось бʼю, тільки посуд, хіба шо)))

Нам знадобиться:

- розбитий продукт;

- зубочистка;

- суха серветка;

- монетка (продезінфікрвана);

- спирт або антисептик (з високим вмістом спирту)

Беремо зубочистку і дробимо в пил наш розбитий продукт. В моєму випадку це старенькі тіні від Flormar, я їх вирішила полагодити чисто через колір)))

Коли утворилася "пилючка ", потроху додаємо спирт або антисептик, перемішуючи до утворення кашоподібної консистенції. Вона повинна бути не сильно рідкою, краще зробити густіше; бо я цього разу трошки перелила антисептику і довго потім його вимакувала.

Тепер беремо монетку (попередньо її продезінфікувавши), обгортаємо в будь-яку паперову серветку (мені якраз згодились ті, що не підійшли для обличчя. Не економте на серветках, не будьте, як я, бо потім доведеться прибирати катишки з обличчя🥲). І починаємо якби "трамбувати" продукт цією монеткою. Треба декілька разів змінити серветку, бо вона просочується спиртом.

Залишаємо наш "полагоджений " продукт просихати годин на 12-24. В результаті я отримала наново спресовані тіні)

Чесно, боялася, що в мене не вийде, бо вперше використовввала саме антисептик (спирту у мене не було).

Але все вийшло)

це дуже простий спосіб, коли не хочеться викидати розбитий продукт і можна дати йому друге життя, чому б ні?

А ви користувались таким способом, зізнавайтесь?)